Nilsmoms Merhabalar arkadaslar, 1 yasinda kizim var.Ne gece uykusu var ne de gunduz.Geceleri surekli uyaniyor.Artik 1 senedir uykusuzluktan cok yiprandim.Eger uyku egitimi almis olan arkadaslar varsa yardimci olursa cok ama cok sevinirim.
Gtmz Nilsmoms önce gündüz uyku saatlerini düzene koymalısın gündüz iyi uymayan bebek gece de uyumaz benim oglum da 1 yaşında ve emiyor gece cok kalkardı memeye şimdi düzene girmeye başladı ne yapıyorum anlatıyorum Sabah 7.30-8.00 gibi uyanıyor (uyanmazsa ben uyandiriyorum) 9bucukga kadar kahvaltı yapmış oluyor oyun oynuyoruz 10.15 gibi odasına gidiyoruz perdesini karartip emzirmeye geçiyoruz önceden yatarak.emzirirdom artık kucağımda emzirip uyumasına yakın yatağına yatırıyorum 1030a kadar uyumuş oluyor 11.30 12.00 gibi uyanır 13.00 14.00 arası öğle yemeğini yer 15.30 -16.00 gibi yine uyutuyorum 30.45.60dk değişiyor bu uykusu yavas yavas tek uykuya geçmek istiyor vücudu cunku Sonra 6 7 arası akşam yemeğimizi yeriz 8de yulafezmeli muz yediririm hem tok tutuyor hem bağırsaklarına iyi geliyor 9 ile 10 arasında da gece uykusunda yatarız uyku sinyallerine gore saati geçirmemeye çalışarak onun uyku durumuna gore götürürüm ki uyutmaya çalışırken uykusu açılmasın Gece 10bucuga kadar uyumuş olur 1de o uyanmadan alıp.emzirp geri yatırım 4 gibi yine emer sonra sabah 7.3 8 gibi yine başlarız ben de yeni otuurtugorum duzeni
Makaron_88 Nilsmoms onunki artık alışkanlık olmuş meme ile uyku ilişkisini kesmen kazım mesela memede uyumasına izin vermemelisin bunula ilgili çok video var YouTube da izle yardım cı olur
Nilsmoms Gtmz tesekkur ederim bilgi paylasiminiz icin ama bizde de ayni durum var Evet uyku saatleri var ama surekli uyaniyor.Aksamlari 9 olmadan uyur ama 9.30 yine uyanir. 10 gibi bir daha 10.45 gibi bir daha ve sabaha kadar boyle .Gece beslenmesini kesmem lazim ama olmuyor.Ne yapsam meme Alana kadar agliyor
Gtmz Nilsmoms karnı tam tok oluyor mu uyumadan önce yattığı oda 24dereceden sıcak mi rahat nefes alabiliyor mu bunlar da etken birde cok emdikleri için çok cıs yapıyorlar çise de uyanıyorlar uykuda yapamadıkları için emmek istiyor emerken işeyip tekrar uyuyor tekrar cıs geliyor uyanıyor bu da olabilir
Gtmz Nilsmoms doktorumuz söyledi gercekten uykusunda ağlıyor bezini açınca 1 2 dk içinde işiyor deneyebilirsin kac kere ustume işedi :)böyle tuvaleti yaptırıp uykuya geri yatıran cok var