momof2child 15aylik bebek her sabah 1tam 1ininde sarisini yese sakincalimi?koy yumurtasi oldgundan cok kucuk diye 2tane sari veryorum
bitanem123 momof2child ne kadar yiyorsa yesin canım yumurta faydalı bir besin ben bir sakıncası oldugunu düşünmüyorum
FatmaKrbkl momof2child Yumurta kolesterol içeren bir besindir, gelişme çağındaki çocuklara günde bir yumurtadan fazlası zararlıdır, ileriki hayatlarında kronik hastalıklara zemin hazırlar
milasuna momof2child aynen koy yumurtası alıyoruz bizde cidden çok küçük bende iki yumurta sarısı veriyorum bazen bir taneye denk geliyor resmen
Duyulurum momof2child bizim yumurtalar da küçük köy yumurtasi ama yarım yumurta falan yiyor 😕 yanında başka şeyler yiyor mu iki yumurtanın?
momof2child Duyulurum sahanda yapin oyle seviyorlar,benim kizim yumurta yemedi 1yasina kadar sora sahanda denedm guzelce yedi tam pisince boguyor bebegi
Duyulurum momof2child zaten haşlanmış hiç yemedi oğlum bir yaşına kadar alerjisi vardı. Bir bucuk aydır falan veriyorum. Lor peyniriyle karıştırıp yiyor ya da patatesli ve peynirli yiyor tek başına sahanda bile yemiyor. Yanında da salatalık domayes zeytin yiyor