S2021S Selam kızçeler.. Bebişleriniz ne kadarlık ve günlük kaç damla kullanıyorsunuz Sab Sımplex damlasını 🤗
Urazkom S2021S 15 damla günde 2 kere diye hatırlıyorum 🥴 daha iyi bilen biri çıkar uzun zaman oldu çünkü
S2021S Urazkom aynen tarifesinde sizin dediğiniz gibi 15 damla yazıyor.. Sabah akşam verileceği için 15 damla fazla mı gelir diye emin olamadım 😇 1 ay 17 günlük kızım.. Çok teşekkür ederim.. Yardımınız için 🌺
S2021S Sunshinemom oyy sağlıkla büyüsün.. 1 ay 17 günlüğüz bizde 🥰 sağlıkla büyütün.. Nasıl kaka ve gaz durumu.. Teşekkür ederim yanıtınız için 🤗
Urazkom S2021S 6 ay birçok gaz damlası kullandım kızım kolikti of çok zor zamanlardı 🤦🏻♀️ Allah yardımcınız olsun gazı olan bebek zor olur, ben teşekkür ederim iyi günler 💕
nesee S2021S ilk başta günde 2 kere 15 damla doktora götürdüm yanında başka damlada verince günde 3 defa 8ser damlaya geçtik
S2021S Melekkanne biz günde 2 kere 4 damla ile başladık.. Şu an günde 3 kere 5 damla yeterli diye yazmış doktorumuz.. Gaz sancıları şiddetlendi.. İnşş yeterli olur.. Çünkü diğer annelerin verdiği doz yanında yine epey düşük yeni önerdiği miktar doktorumuzun 😐
nesee S2021S bizim de ilk eczaci 5 yazmisti kuzenime sordum 5 damla pek işe yaramaz dedi o da eczaci 15 damla vermiş çocuklarına bnada öyle ver dedi
S2021S Snm_tkz günde iki kez 4 damla şeklinde kullanıyorduk.. 3 kere 5 damla olarak revize etti doktorumuz.. Teşekkür ederim cevabınız için 🌺
Mommy_bee S2021S nornal kullanim 4 defa 15 damla. Sindi doktor azalt dedi ya 3 defa ver yada damla sayisi 10 yao dedi. Bende 5 defa 10 damla veriyorum.