Nisarabia27 Sevgili anneler bir eczacı olarak çok çok dikkat ettiğim bir konudur ama malesef her annenin başına gelebilecek bir olaydır o yüzden yaşanmış gerçek olayların anlatıldığı bir yazıyı paylaşıp bilinçli bir anne olarak tedbirlerimizi artıralım bu konuda derim biz önlemizi alıp gerisini rabbime bırakalım meleklerimiz allaha emanetler rabbim hepsini korusun 🤲🏻
cicekannesiii Nisarabia27 sagol canim bilgilendirdigin gece gece aklima dustu yarin bi goz atayim ulasamasin bari
Noname21 Nisarabia27 yanında trpit ilacımı bile içmem dikkat ederim. Ama kaynanam 22 ayda bir kere bizde kaldı odada kendi içtiği tansiyon ilacını kutusu ile bile değil jelatini ile çocuğun eline vermiş. Ben mutfaktan geldim gözüm döndü görünce tabi. Eline ilaç verme birdaha dedim hala açamaz ki falan diyordu. İnsanların rahatlığına anlam veremiyorum.
EminEymen15 Nisarabia27 3 yasindaki oglum 2 sene once felan kimyasal bir krem yemisti. Ne kadar yedigini gormedm. Hemen 114u aradim hastaneye goturmem gerektigini soylediler. Orda gerekli seyler yapildi. Cok sukur bisey olmadan atlattik
Fitifiti Nisarabia27 Okurken beynim yandı. Annemdeyiz,sürekli uyarırım ve sürekli unutur bir yerlerde. Tam yatıyordum ama şimdi kalkıp tekrar bir kontrol edeceğim. Allah hiçbir anne babayı evlat ile sınamasın. Tüm yavruları her türlü müsibetten korusun.
durucinar Maalesef geçen haftalarda 4bucuk yaşındaki kızım kardesinin calpol surubundan içmiş baktım üstü başı yapış yapış ki normalde ecza dolabında koyarım dalginligima geldi mutfak tezgahı na bırakmışım bayilicaktim neredeyse
durucinar Nisarabia27 zorla kusturdum kaşıkla içtim dedi ama içim rahat etmedi şükür bişey olmadı ama olmayacak diye bişey yok
Nisarabia27 cicekannesiii rica ederim tatlım ufak ayrıntılar bir ömür pişmanlıklara yol açabiliyor çalıştığım dönemde nelere şahit oldum en büyük fobimdir gittiğim yerlerde bile bakarım sizde bakın çünkü hiç bir ev sahibi bir anne gibi dikkatli olamaz bizler bakıcaz dikkatli olucaz ve en önemlisi bilinçlendiricez çocuklarımızı
Nisarabia27 durucinar çok şükür ki hiç bişey olmamış ama kusturmakta tehlikeli olabiliyor özellikle bazı ilaç türleri için o yüzden fark ettiğimiz dk hemen ilaçla birlikte hastaneye gidilmeli hiç bişey yapamıyorsan ulusal zehir hattı aranabilir 114 aklın da olsun
cicekannesiii Nisarabia27 valla aynen oyle canim gozumuz hep onlarin ustunde olmali alarm kurdum yarin hatirlatsin diye bu ilac konusu onlemimi alayimda icim rahat etsin😁
durucinar Nisarabia27 Teşekkür ederim inanın o an aklıma gram gelmesi halbuki ilaclarda yazıyor zehir danışma hattı vs
Nisarabia27 Noname21 malesef o kadar çok ki bizler çok daha fazla dikkat edicez çocuklarımıza güvenli ortamı oluşturmak bazen zorlasada pes etmiycez sürekli uyarman gerekiyorsa sende gayet sertçe uyar ölsün mü isyorsun sen bu oynanıcak bişey mi de valla küm olursa olsun hiç acıma kimse senden daha çok yanmaz allah vermesin
Nisarabia27 EminEymen15 çok doğru bir hareket olmuş canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏻
Nisarabia27 Fitifiti kesinlikle kontrol et canım ben o kadar acı şeylere şahit oldum ki ağladığım da çok olmuştu
Deletedmom5284 Bende anneme gidince hemen toplarım ilaçları, kendi evimizdeki gibi olmuyor işte kendi evimde ona göre düzenim var ilaçlar en yüksekte hep
Nisarabia27 Deletedmom5284 aynen öyle canım özellikle dışarda daha çok dikkat etmeliyiz kimse senin gibi düşünemez