Symailay Zynp1907 gaz damlası değildir o. Probiyotik damla gaz damlasının yanında veriliyor daha çok bağırsak gelişimi için. Her gün aynı saat de verirseniz etkili olur. Bize doktor 16-17 arası verin demişti.
BabyAsiia Zynp1907 biogaia gaz damlasj değil prebiyotik. Yaninda gaz damlası kullanmanız icap eder. 1 aydır kullanıyorum tamamen geçti diyemem ama çoğu gitti azı kaldı rahatladık
Ayssss1 Zynp1907 biogia gaz damlası değil probiyotik diye biliyorum tek basına faydalı olmuyor yanında ayrıyetten gaz damlası kullanmak gerekiyor
Esmablt Zynp1907 ben kullandım bebegim 3 aylıkken ve faydasını gördüm 4 5 gün içinde saatini aksatmadan verin. Diğer gaz damlaların hiçbiri işe yaramadı bunda buldum cozumu doğal içerikli ben en iyisi
nesee Symailay günde 1 kere verirsen gaza iyi geliyor 2 kere verirsen bağırsak düzenliyor bebek rahat kakasını yapabiliyor
Ogretmennannee1 Zynp1907 gaz damlası değil açıkçası o bağırsak düzenleyici . Onunla bir gaz damlaasi daha kullanmalısınız nurse sabsinplex gibi ben sabsinplex su kullandım aşırı faydasını görmüştum.
Ogretmennannee1 Zynp1907 tabi verilir. Gaz damlası deneyerek bulunan birşey 🌸 bende nurseyi denedim etki etmedi sap bizi aşırı rahatlamışti 2 ay kullandık gaz sorunu bitti 🌸
Asell2608 Zynp1907 kullandım be bi işe yaramadı onun yerine 25 liraydı ozaman zinco almıştım o daha iyidi ama kesin çözüm olmadı oda
Pelindefnederen Biogia faydasız sab simplex nurse hurvers zaten bio tek başına kullanilmiyo ama sab en iyisi canım