Asya61 Bebeğim 14 günlük sürekli uykusundan sıçrayarak uyanıyor başına gelen var mı o öyle korkunca bnm içim parçalanıyor 😩
PelinKaraca Asya61 dua oku canım. Başının altına ufak Kuran koy. İlk zamanlar oluyor öyle. Adapte olamadığından. Hem maşallah kulakları sapasağlam olduğuna işaret 😀
Merrmeliss Asya61 görüruz bir kaç gün sonra yine yazacak başlıkta ' kizlar bebeklerinizin şu ay kilosu kaç?' Gibi yazılar Ego tatmini başlıkları onlar.Ben onları pek ciddiye almıyorum.Arkadas bile olunmaz oylesiyle.
Asafeymeninannesi Asya61 kundak yap muhakkak. anne karnında hareketleri kısıtlı doğdukları zaman alan geniş istedikleri gibi hareket edebiliyorlar ve buna alışkın olmadıkları için ürküolar haliyle. Kundakla ve baş ucuna Yasin koy
Merrmeliss Kilo karsilastirma postları kapatılsın diye başlık vardi ya oraya hararetlenmistim😅 nasıl oldu ben de anlamadım melihbugraninannesi
Matcianne Asya61 saçma gelecek ama biz bir arkadaşımızn tavsiyesiyle yatağının altına bıçak koyduk ve o günden sonra yatağına yattığında korkmamaya başladı normalde hiç denemem böyle şeyler batıl hurafe diye ama konu evlat olunca her şeyi deniyormuş insan
Ceyhununtatlisannesi Asya61 daha ellerini kollarini bilmedigi icin istemsizce hareket ettirdigi icin ondan olabilir o yuzden yarim kundak yapmani oneririm
FeriDeniz Asya61 moro refleksinden dolayıdır. Kundaklamak kendini güvende ve anne karbondaymış gibi hissetmesini sağlar. Sıçramalarını engeller. 🙂