Tosbik6 Merhaba 8 ay 28 günlüğüz saat 7 de ateşine baktım 37 idi en fazla 37.4 oldu calpol verdim ılık duş aldırdım ama vücut ısısı dokunulduğunda normal alnında ve koltuk altı ateşli koltuk altı ölcerimle ölçüyorum bilgisi olan var mı diş ateşi midir ?
Damla29 Tosbik6 genelde diş ateşi nu şekil oluyor bizimde o şekilde olmustu bir sefer 1 hafta sonrada pattlattı dişini ben agrısı oluyor diye calpol veriyordum bizde 37.4 gördük ama koltuk altı ve kafası aşırı sıcak oluyordu duş rahatlatmıstı bizi
Aysnrblghn Dış atesi olabilir fazla yüksek değilmiş çaldılar vermeseniz de olurdu bence.38 ve üstü olmadıkça gerek yok diyor doktorlar
Aysnrblghn . Dış belirtileri varmiydi başka.kulaktan 38.5 vs olmadıkça çok onemsemiyorlar bildiğim kadarıyla.Yine de siz takipte kalin enfeksiyonlar filan yukselmiyodur umarım ,geçmiş olsun,bebisler hasta olmasinnn😞😞
Tosbik6 Aysnrblghn teşekkür ederim yani bi belirtisi yoktu ama birden ateş oldu dediğim gibi oda alnında ve koltuk altında var 😢
Damla29 Tosbik6 38i geçmiyorsa korkmayın bizimde belli süre sonra cıkıyordu tabi ateşi duş belli bi süre etki ediyor