Bozzzzy Neler yapıyorsunuz oğlumun bütün gün yaptıkları: oyun hamuru, Lego, arabalar, kaydırak, trambolin, boyama, futbol, gece kitap okuma o kadar siz neler yapıyorsunuz
AlmilaDoga Bozzzzy kinetik kum, aktarma oyunları, kitap veya şarkıları aktivite ile birleştirmek, hayvan kurtarma, parmak boya bir de şu meyvesebze kesme ile çok ilgileniyor bu ara :) ufaktan renkler ve şekiller ile ilerleyeceğim bir de minipoi eğitim seyini kullanıyorum 15-24 ay önümüzdeki ay da adeda 2yaşı sipariş edeceğim büyük sorular kitabım da ara bul ile çok vakit geçiriyoruz ❤️
melasya Bozzzzy bloklarla ck oynuyoruz.ikili puzzele birlestirme , suluboya,hayvanlarla ciflik oyunlari,steckerlar, hamur, birde konusan hipopotam oyuncagi var 5 tanede renkli sekilli parcasi.hipopotami yedirince sayilari sayip sekilleri soyluyo onu ck seviyo.resimli buyuk sozluk kitabiylada ck vakit geciriyoruz.
AlmilaDoga Bozzzzy adım adım her ay olan bi set bu dönem dönem 15-24ay şuan benim elindeki cırtlı bi kitabı var eşleştirme odaklı şekiller eksikleri tamamlama üzerine bir kitap/bir hayvanlar ne yer diye kartları var her hayvanın üzerine yediğini yapıştırıon cırtcırtlı o da / bir de duyu organları eşleştirme kartları var indirimdeyken alınabilir kaliteli malzemesi ..adım adım da bi set net üzerinden almıştım yani bi set alınca fiyatı pek insanın gözüne gelmiyor ama üye olduğumda vereceğim ücret fazla gelio o paraya ne kitaplar alırım dedim vazgeçtim zaten 2yaştan sonra adeda vs gibi bi çek etkinlik kitabi mevcut
AlmilaDoga Bozzzzy 15-24ay da göz duyu eşleştirmelerini gayet yapabilir hayvanlar ne yer etkinliğini yapabilir kitaptaki etkinlikler şuan bizi zorluyor 19.aylığız ❤️