Ftmnrgcl Kızlar dün 2. Ay aşıları oldu bebeğimin 3 gün yıkamamak gerekiyodu ama bugün bebeğim enseye kadar neredeyse çıkardı kakasini ve yıkamak zorunda kaldım bi sıkıntı olur mu yıkayan var mı yarın doktora soracam ama icim hiç rahat değil
Derin77 Ftmnrgcl cnmm yanlış bişey söylemek istemiyorum ama bnm de 4. Ay aşısında sanırım ya 2 yada 3. Gündü kakası sırtına kadar gitmişti yıkadım ve hamdolsun ki bi sıkıntı çıkmadı 🙏🏻
Mduygum Ftmnrgcl insallah cikmaz bi kac ay sonra asinin tutup tutmadigi belli olur tutmadiysa tekrar yaptirirsin uzulme 🥰
Ftmnrgcl Mduygum tekrar yapılıyorsa sıkıntı yok başka bişey olmasında çocuğuma asi tekrarlasın önemli değil çok teşekkür ederim azda olsa içim ferahladı 😊
Mduygum Ftmnrgcl evet tutmayan verem asilari tekrar yapiliyo saglik ocagindaki hemsire bakip tutup tutmadigina gore asiyi yeniliyo diger bacaklarina yapilan asiya su degsede birsey olmaz ebe bana altina kakasi gecerse belden asagisini yikayabilirsin demisti ordan hatirliyorum
Ftmnrgcl Mduygum evet bacagindakilerden korkmuyordum da işte verem aşisından korkuyordum zaten dun aksam atesi vardi bide yilayinca iyice korktum inşallah tutmuştur diyelim ilk bebeğim o yüzden korkuyorum