Azimenur1907 Arkadaşlar hayırlı akşamlar bebeğinizi günde kaç kere emziriyor yada mama veriyorsunuz ben günde 7 kez besleme yapıyorum 4 öğün emzirip 3 öğün mama veriyorum bebeğim 2 aylık
denizinveraninannesi Azimenur1907 24 saatte 8 kez besleniyor. 3 saat ara ile. 12-15-18-21-00-03-06-09
Balkabagi92 Azimenur1907 saymadım pek fazla ama genelde sütümün durumuna bağlı o gün için sütüm iyiyse mama 2-3 ke veriyorum az ise 4-5 buluyordur gece meme emiyor sadece
Mamamommy Azimenur1907 peki neden mamaya basladiniz acaba bende elimden geldikce emzirmeye calisiyorum benim bebegimde o kiloda ama herkes zayif buluyor doktor normal dedigi icin mamaya da baslamak istemedim
Azimenur1907 Beslenme düzeni olması gerektiği söyleniyor sindirim sistemi içinde bende bu şekilde bir düzen oluşturdum kendimce
Azimenur1907 Mamamommy bana doktorum 1 aylıkken mama tavsiyesi verelim günde 3 kez dedi sabah öğle akşam olmak üzere o sebepden mama veriyorum birde bebeğim doğduğunda 15 gün kuvezde kaldı ordada mama verdikleri için
Mamamommy Bi duzeni olmasi daha guzel bencede ama sanki oylede yapamiyormusuz gibi hissettiriyorlar 😖
whitechocolatemocha 24 saatin 5 saati falan beslemiyorum sürekli mememde artık fenalık geldi bana 36 günlük hep emmek istiyor napcam bilmiyorum
Azimenur1907 whitechocolatemocha whitechocolatemocha bence sizde belirli saatlerde emzirmeyi deneyin emdiği zaman tam duyduğuna emin olun çocuk sürekli emerse aç yada tok olduğunu nerden anllicaz
whitechocolatemocha Azimenur1907 denemeye çalışıyorum ama inletiyor evi ağlıyor memeden çekince meme bağımlısı resmen doktor kilo alımı çok dedi hızlı alıyor sürekli emzirme dedi hatta
Minikyavruum whitechocolatemocha bende kilo alımının hızlı oldunu düşünüyordum bebeğimin bana anne sütü istedikçe emzir hiç problem değil denildi 😣