Bts Narmina kozmobox sitesinden bıomarks catlak kremi aldım sanki gidiyo gibi ama baklm daha emn olamadm 😫
yldrm986 Narmina ben sadece Dalin in bebe yağını kullandım, inanılmaz derecede azaldı ben de şaşkınım 🙋🏻♀️
Prenses green benim o kadar çatlağım varki evlendigimde hiç bişey yoktu 45 kiloydum Doğuma 68 le girdim şimdi 60 m bi görsen vücüdümü sanki kediler tırmalamış o kadar krem kullanmama rağmen yurtdışı kremleri neler kulandım ama gene vücüdüm mahvoldu 😔
Aslmackgz9292 Prenses 45 le evlendim 75 le Doğuma gittim o bembeyaz zayıf vücudum popoma kadar çatladı bacaklarım Kalçam popom bir çocuk kırmızı kalemle karalama yapmış gibi oldu
Bts Prenses kırmızılklaeım bar göbegmde az ama yan bölgemde var hamilljte hıc yoktu bi dogrdö meydana cktı ya bacaklarımda cok oldu artk beyaZ bildgm catlak böle gecıcni sanmyrm onlar ama kırmızılar gecsnde 🤦🏾♀️
yldrm986 Sevdanut çatlaklar da izler de canım, gözle görülür bir sıkılaşma oldu ve azaldı,ben sabah akşam sürüp cildimde kurumasını bekliyorum, faydalı gerçekten 😉