Yasmin47 Kızlar bebeğim 14 aylık sadece bir kere hasta oldum ve günüm 6 gün gecti akıntım var göğüs hassasiyeti vs var ama hala kanama olmadı acaba gebemiyim dicem ama 4. Gün test yaptım negatif acaba emzirdiğim için mi gecikti
Melikeeeecansuu Yasmin47 bende 17 mayısta dogum yaptım en son 8 agustosta oldum bıdaha olmadım. Nasıl olabılırım dıye aratırıyorum ne içsem dıe
kutgun Yasmin47 erken gebelik testi var deneyin isterseniz hani diğer zamanlarda emzirdiğinizde gecikme yaşamışsanız ondanda olabilir
Symailay Yasmin47 ya bizim ki de 1 yaşına girecek hala hasta olmadım acaba normal mi ne zaman gitmeliyim doktora
Yasmin47 kutgun ilk defa hasta oldum bebegım 14 aylık ve öncesinde hıc sorun yasamadım ılk bebegım cok bılmıyorm ama erken gebelık testimde negatif
Evrim1906 Yasmin47 teste fazla güvenmeyin benim de negatif çıkmıştı adatimin üstünden 1 hafta geçmesine rağmen oğlum 13 gün sonra yaşına girecek 2.ye 11+1 hamileyim adet olmadığım için kontrole gitmiştim testte negatif çıkmıştı çünkü orada öğrendim 2.ye hamile olduğumu
Yasmin47 Evrim1906 yaaa usg de mi göründü gebelık erken gebelik testi aldım bu kesin sonuç gösterıyor dedi ama 4 gün gecmişti testi yaptıgımda olmassam tekrarlıycam
Evrim1906 Melikeeeecansuu adet söktürücü gebelik yoksa kullanmaya başladıktan 5 gün sonra falan adet oluyorsunuz
Melikeeeecansuu Evrim1906 doktoruma sormam lazımmı dırek eczane den alsammı emzırenlere sorun olmuyır demı