1prens1prenses_annesi46 Anneler aranızda önlem kullanan varmı iyimi nasıl sleppy kullanıyoruz 2 bebem var ikisine kullanıyoruz değiştirecek de sizlere sorayım dedim
Med 1prens1prenses_annesi46 sleepy kullanıyorum memnunum,indirimde önlem vardı denemek için aldım 1 kere iyiydi.
Ccggty 1prens1prenses_annesi46 ben kullanıyorum memnunum pişik sızıntı birşey yaşamadım ince yumuşak kullanabilirsiniz sizde
pandemibebegi 1prens1prenses_annesi46 Alırsanız mutlaka botanicals olandan alın yeşilli bir paketi var. Diğer paketi çok fena parfümlü ve kalın denediğime pişman olmuştum ben.
asellina20 1prens1prenses_annesi46 Önlemin botanika serisi çok güzel ama fiyat açosından bebeö natural yada baby turco derim ben. İkiside çok güzel
1prens1prenses_annesi46 Med yani kullanmayalım mı biraz durumumuz iyi deyil 2 sine yetişmiyor sleepy pahalı
Med 1prens1prenses_annesi46 kullanabilirsiniz kötü değildi sorun yaşamadım ,sleepy den memnun olduğum için kullanıyorum,indirimler oluyor takip edin bende o şekilde alıyorum.
Balarisi_melisEla Bana Bi kere annem bilmeden almıştı kullandim gayet iyiydi 2 bebeyle bezlere yetişmek çok zor bence deneyin
Betim 1prens1prenses_annesi46 prizma premium care kullanıyordum ben de 13 aydır önlem deneyelim dedik ve oğlum pişik oldu üstelik mantar da oluştu 5 gün kullandım sadece 🤦🏻♀️Pişmanlık oldu bizim için