Sevgiela Berentelli bizim kide 5 ay 7 günlük o kafa uykudan sonra hemen kalkıyor ben doktora sordum normal dedi oyun oynarken de aynı zaten bu aralar çok mız mız sizin ki nasıl
Balarisi_melisEla Benim kızda öyle sürekli kendini zorlayarak kalkmaya calisiyor uykudan uyandığı an bile hemen kendini kaldırıyor
TheBaby Berentelli Ya herşeyi doktormu söylemeli🤷♀️ Hiçmi tecrübeli insan yok etrafınızda. Siz doktorla rahat ediyorsanız onay alın
Berentelli TheBaby sağlık ocağındaki hemşiresine sordum daha erken beş buçuk aylık olsun öyle başlayın demişti anladınız mı
1lina1anne Berentelli cok normal 6.aya dogru oturmak ister oturur zaten bunun icin oturma minderleri var one arkaya saga sola yikilmamasi icin alabilirsiniz
cinarikomoms Benim oğlum 4 aylık oda kalkmak istiyo surekli yarim sekilde kalkiyo hatta sürekli cok normal sizinki
Syhbyz cinarikomoms evet benımkıde aynı şekılde 4ay 2günlük ama oturtmadım daha sadece kucagımda oturuyor biraz severken ne zaman başlamalıyız acaba alıştırmaya
cinarikomoms Syhbyz Doktorumz hazir oldugunu hissetiğinde yavas yavas kisa süreli deneyebilirsin dedi canim iki gundur kisa süreli oturuyorm mutluda oluyo
Syhbyz cinarikomoms bende bazen denıyorum biraz duruyo yamuluyo hemen yatarken yada eğimli yattıgındada kafasıyla ayaklarını kaldırıyo cok tatlılar ya her yeni birşey öğrendiklerini gördüğümde mutlu oluyorum 😅🥰
cinarikomoms Syhbyz bizde oyle düşüyo hemen mizmizlanmaya basliyo kaldirinca guluyo 😁 aynen cok tatlilar her gecen gun sasirtp mutlu ediyolr 🤗
Deletedmom5284 Aman dikkat edin anakucağını kaldırma vaktiniz gelmiş, kızımda böyle yaptı anakucağıyla beraber hopp ters döndü ama ben altına yorgan sererim her zaman düşer falan diye çok şükür bişey olmadı
Berentelli Deletedmom5284 yere yatırsam sürekli dönüyor hareket etmek istıyır ama daha yapamıyor sinirleniyor ağlıyor hemen