arabeskanne 0znur Benim oğlum 11 aylık müzik duyduğunda bizimle oynarken sürekli yapıyor bizde eşlik ediyoruz sıkıntı olduğunu sanmıyorum
tospikmomm 0znur bizde de var aynısı 6, 5 aylık, hoşlarına gidiyor onların, dert edecek bir şey yok canım için rahat olsun
esleminannesi2 Tombikdonerartikcokpahali ay benim kızım arada bi böyle yapıyor doktora da götürdüm nörolojik bir şey olur diye çok korktum
1ana1bebe 0znur benimkide 6,5 aylık, bir süredir yapıyor yatarken genelde yada yemek yemek istemediğinde nerden öğrendi bilmiyorum
Tombikdonerartikcokpahali esleminannesi2 Allah korusun bence birşey yoktur ama cidden korkmuş gibi bebek 😂
esleminannesi2 0znur doktora götürdüğümde bu tip hareketler korkulacak bir şey değildir dedi sizinki de korkulacak bir şey değildir diş çok etkiliyormuş
esleminannesi2 Tombikdonerartikcokpahali çok şükür korkulacak bir şey yokmuş evet siz deyince farkettim korkmuş gibi 🤣
Tombikdonerartikcokpahali esleminannesi2 Her gün yeni birşeyler çıkartıyor😂 bence o hareketin güzel olduğunu düşünüyorlar o zaman ve sürekli yapıyorlar🤣
esleminannesi2 Tombikdonerartikcokpahali özellikle heyecanlarında yapıyor bende gülüyorum sanırım güldükçe yapıyor evet 🤦🏻♀️