Annebebek58 Bugun 4. Gun hicbir sekilde tat ve koku almiyorum Ne yaparsam tat ve koku duyularim calisir veya kacinci gun gelir ?
Mom544154 Annebebek58 bir haftaya hafiften gelmeye başlıyor. Ama eskisi kadar net koku alamıyorum tat almada sıkıntı yok
Neslihan1903 Annebebek58 YouTube bir Prof bir kaç koku tavsiye ediyor onları koklayın adını unuttum şimdi yazın bulursunuz benim öyle 5. Gün geri geldi
Annebebek58 Eylusunannesiii yok daha neler nasil yasiyorsunuz boyle cok zor bi durum yemek yapsam tuzlumu degil mi tadi nasil bilmiuorum Bebegim var 1 yasinda tuvaletini yapsa anlamiyorum bilee Covid mi gecirdiniz sizde doktora falan basvurmadiniz mi
Eylusunannesiii Annebebek58 hamileligimin 6.ci ayında covid gecirdim net bi koku alamiyorum tat yine oyle ara sira gidip geliyor artık alıştım bi gideyim dedim nasip olmadi bi turlu 😏
Lidya-t Bir hafta sonra geri geldi.Sürekli kokusu keskin şeyler kokla.Sabah akşam 10 saniye kokladım ben daha çabuk gelmesini sağladı
Lidya-t Annebebek58 Kolanya , kekik, nane evinizde keskin kokusu olan ne varsa parfüm de olur ama 10 saniye koklayın bilimsel bir yazıda okumuştum daha etkili oluyormuş gerçekten tat koku çabuk geldi
rumeysarikaya0958 Neslihan1903 Murat Aksoy Gül yağı karanfil yağı limon yağı ve okaliptüs yağı koklayın diyordu bende hepsini aldım denedim ama hiç faydası olmadı
Neslihan1903 rumeysarikaya0958 hadi Ya bende işe yaradı özellikle okaliptüs yağı yastığına damlat öyle dene birde veya evde tülbent bandana bir şey takıyorsan ona damlat hepsini
rumeysarikaya0958 Neslihan1903 pes ettim valla hepsi duruyor bir köşede tekrar deneyim bakalım teşekkürler
Loveeee01 Annebebek58 benim 12.gunde koku gitti bi aya yakın da gelmemişti sonra yavaştan gelmişti geçmiş olsun rabbim şifalar versin ınsalalh