aylizinannesiii Mom262627 Bende aksama doğru bitiyor aktivite ama,verimli gecsin istiyorum bulamıyorum
Mom262627 aylizinannesiii inanki iki cocukla sayilidir aktivite yapmamiz bide bitmeyen hastalikta cabasi
Fatmacicek Şuanpik top havuzunda kaydıraktan kayıyor , legolar ve arabalar müptelası . Parmak boyası aktivitesi yarın yapicaz inşallah 😉 14+28 günlük
Fatmacicek aylizinannesiii bizimkide ağzına koyuyor parmakları ama ben gözetim altında yapicam . Birde aktivite olarak mama içiyor hergun onun kapaklarını biriktiriyorum kule yapıyoruz oda hoşuna gidiyor 😉
aylizinannesiii eminemre99 Yürüyor mu peki benim kizim yeni emeklemeye başladı aktivite yapamiyoruz ki evi keşfetmeye cikiyor
eminemre99 aylizinannesiii çok şükür canım benim yürüyor olsun ilerleyen zamanlarda yürür emekleme de güzel aslında 😘
aylizinannesiii Mom262627 tek cocuk anneyi iki çocuk birbirini oyalar derler ya biz kısımla başbaşa napcagimizi şaşırdık
Mom262627 aylizinannesiii ay evet buyuk kardesim buraya gel kardesim hadi alkis yapalim vs diye diye gun bitiyor