mugeoz bebeğim 2 aylık iki gündür memeye gelince istemiyor ağlıyor zorla tutuyor sonra emiyor neden yapar bnu
OmerinDefnesi mugeoz benim 2 aylık bebemde öyle.Memenin başına geldimi çocuk çığlık atıyor emmiyor kriz geçiriyo zor sakinleştiriyorum.Hatta post açmıştım bununla ilgili.
OmerinDefnesi mugeoz Büyük ihtimal gazı vardır yada kulak ağrısı veya boğaz ağrısıda vardır belki sütün bebene göre çok tazzikli geliyordur emdikce.Çünkü çocuklar bunlardan biri olsun ememiyorlar ağlıyorlar
Senemsedat133 mugeoz Bebeginiz atak haftasında olabilir yani buyume haftaları olur bebeklerde o zamanlar bebekler huysuz olur meme reddi yapabilirler
Bao mugeoz genelde gaz sorunundan oluyor. Birde sütünüz çok tazyikli geliyorsa ondanda rahatsız oluyor olabilir. Emin olmak adını emzirmeden önce bir iki dk sağım yapıp memeyi öyle verin. Yinede oluyorsa dediğim gibi büyük ihtimal gazdır.
Sevenne mugeoz ya bende iki gündür aynı şeyi yaşıyorum 2 aylık bebeğim neden kiii meme aşkıyla yanıp tutusan çocuk istemiyor zor sokuyorum agzına ödüm kopuyo bırakır diye 🥲
29052021 mugeoz bende post açmıştım bu konuyla ilgili. Benimki 4 bitti 5teyiz,bu ara ne kadar çok böyle postlar okuyorum. Ne oldu bu bebişlere ya☹️