Esrvl Sütü kesin artıran nedir? Özellikle sağ göğsümden neredeyse 10 cc çıkıyor😔. Lütfen sütü kesin artıran bir şey söyleyin?
bireylul Esrvl sağdığınız süt,memedeki süt miktarınızı göstermez.Sütü arttırmanın en etkili yolu sık sık bebeğinizi emzirmek 🌸
HilalAybars Esrvl bestlac damla.bol su .rezene çayı.dereotu .banyo yapmak. Dinlenmek canım. Şu damlayı al derim gerçekten guzel
Esrvl bireylul tek sorun da o zaten emmiyor. Memeyi verince için için ağlıyor ağlayınca da dayanamıyorum
Deletedmom_21 Esrvl humana olan iki cesit var hangisinu kullanduniz ben sut yapıcı olani kullandim rezene icin kuru kayisi hosafi icin iyi gelir
Esrvl Deletedmom_21 anne çayı yazıyor içinde 7 8 bitkili olan yani. Ben eczacıya da sordum o süt yapıyırmuş
Ommalik Sık sık emzirmek Bol su içmek Bimde kaymaklı kurabiye var canım onlar benim sütümü çok artırmıştı, onu yiyip üstüne büyük bardak su içerdim aşırı artardı Tabiki Rezene çayı Sıcak duş ve duşta göğüs masajı
Ommalik Onun içinde bazı yöntemler var ama ben tam bilmiyorum. Ama lütfen sakın erken pes etmeyin, bir sure savaşın . Yürüyerek, duş altında emzirme falan iyi gelir diyorlar . Bilen arkadaşlar yazarsa dhaa iyi olur
elifineylulu Esrvl Hurma,kuru incir,bulgur, yeşillikler,rezene ve anason çayları,tahin helvası,bol bol su
HilalAybars Esrvl kesinini bilemem ki ama ben kullanmıştım.fiysti hatırlamıyorum internet ten bakabilirsiniz. Dereotlu,rezene ve 2lt fln su kesin artırir ve dinlenmek,ılık duş
mrvklncc @Esrvl bulabilirseniz dut kurusu hoşafı yapın öyle artırıyor ki bi anda sütün boşalmaması için az az için diyorlar ben 1 su bardağını 1 günde içiyorum bazen çok az olduğunu düşünürsem artırıyorum gaz da yapmıyor