Kahvegerek İyi akşamlar hanımlar oğlumun yüzünde egzama var 2 aylıktan beri haftaya izmire gidicez bildiğiniz iyi bir doktor varsa tavsiye rica ediyorum özel devlet farketmez
gulden2117 Prof Dr Hasan Yüksel’i öneririm.alerji ve astım uzmanıdır.Oğlumun astım tedavisi için ona gidiyoruz.Güvenebilirsiniz.
Kahvegerek gulden2117 peki nasıl oluyor uzun süre kalmayacım ben tahliller falan ne zamana kadar çıkıyor
gulden2117 Cemirim teşekkür ederim biz 5 ay oldu Hasan beyle tedaviye başlayalı .ilaç tedavisi görüyoruz
gulden2117 Bahsettiğim doktor özel muayenehanesi var Bayraklıda. SiZe nasıl bir tedavi uygular bilmiyorum ama bize deri testi yapıldı aynı gün sonuç çıktı.
Reyyan3592 gulden2117 merhabalar biraz eski bir post ama altına yazmak ıstedım size. Deri testı derken koldan olan mı yapılıyor ve muayene ücretleri dışında ekstra ücret ler yüksek mı Test kan vs.
gulden2117 Kahvegerek bronşiolit oldu oğlum kışın hastaneye yatırdı Hasan bey 3 aylık tedaviyle iyileşti ama ilerde astıma çevirdiği için astım tedavisi görüyor .ayrıca vücudunun bazı yerlerinde tekrarlayan egzaması var alerjik
Kahvegerek zuzula merhabalar hastaneye gitmemize gerek kalmadı burda bir annemizle instadan konuştuk aynı şekilde olduğunu söyledi bebeğinin ve kullandığı kremi denedik geçti hiç de çıkmadı geri