Beray15 Arkadaşlar dün saat 10 de bna leke değdi şimdiye kadar leke yok ve busabh yakınım vefat etti 1cuz okumami istedi ben şimdi yıkanıp 1cuz okuyabilirmiyim bugün 7e kdr okumam lazım
Tobby19 Beray15 zındııık diyenler olacak ama ölülere kuran okunmaz, kuranın okunmasına regl engel olmaz
tarcinlisahlep Beray15 eğer diğer adetinin üzerinden 15 gün geçtiyse ve leke geldiyse adet olmuş gibisin 3 gün bekleyeceksin 3 gün boyunca gelmezse abdest alırsın temizlenirsin gelirse de zaten adet hükmündesin
Minik1panda Tobby19 Kuran okunmasına regl engel olmaz mı ??? Hangi dinde meshepte var bu açıklarmısınız yada kaynağınız nedir ?
Sahraligunler Tobby19 Regl iken kuran kerim ele bile alınmaz siz hangi dinden bahsediyorsunuz acaba dinlenebilir fakat dokunulamaz ve okunamaz
Tobby19 Beray15 kuran hayat kitabıdır, yaşayanlar için indirilmiş ve hayatınızı yaşamınızı düzenleyip allahın indirdiği kurallara göre yaşamanıza yardımcı olacak kaynaktır. Siz ölünün arkasından yasin okurken okuduğunuz surede sen ölülere işittiremezsin ayeti geçmekte. Yani bir ölüye ölülere işittiremezsin ayetini okuyarak bir anlamsızlık içine giriyorsunuz. Ölülerin arkasından dua edilir, kuran ayeti yaşayanlar içindir.
Tobby19 Minik1panda kuranı kerimde regl iken tek yasak cinsel ilişki yasağıdır. Aksini düşünüyor yaşıyor ve yapıyorsanuz sizin tercihinizdir. Ayrıca sizin hadis ve sünnetlerden geldiğine inandığınız regl iken dokunmamalıyız inancı yahudi inancıdır. İslamda ve kuranda yeri yoktur.
Tobby19 Sahraligunler kuranı kerimde regl iken tek yasak cinsel ilişki yasağıdır. Aksini düşünüyor yaşıyor ve yapıyorsanuz sizin tercihinizdir. Ayrıca sizin hadis ve sünnetlerden geldiğine inandığınız regl iken dokunmamalıyız inancı yahudi inancıdır. İslamda ve kuranda yeri yoktur.
Zhnce Minik1panda yeni türeyen hocalar (!) var regl iken kuran okunur namaz kılınır oruç tutulur diyorlar Onlara mensup sanirm 😬
Tobby19 Zhnce ben herhangi bir gruba ait değilim. Herhangi bir mezhep, tarikat,örgüt, tekke, dergah yapılanmasını da kabul etmiyorum. Allahın indirdiği kuranı kerimden başka bir kaynakta, islam dini dışında da herhangi bir inanca sahip değilim.
Leylaa_ Tobby19 Nerede yazıyor kanama olunca kuran okunacağını abdes gecmiyorken nasıl kurana okuna bilir siz bi iyi araştırın isterseniz
Tobby19 Leylaa_ kuranı kerimde regl iken tek yasak cinsel ilişki yasağıdır. Aksini düşünüyor yaşıyor ve yapıyorsanuz sizin tercihinizdir. Ayrıca sizin hadis ve sünnetlerden geldiğine inandığınız regl iken dokunmamalıyız inancı yahudi inancıdır. İslamda ve kuranda yeri yoktur.
antropologanne Tobby19 Ayrıca sizin hadis ve sünnetlerden geldiğine inandığınız regl iken dokunmamalıyız inancı yahudi inancıdır. İslamda ve kuranda yeri yoktur. Çarpılacaksınız.
Beray15 tarcinlisahlep sezeryanla doğum yaptım 15temmuzda geçen ay da 3gun toplasan yarım ped dolmadı ve akşamdan beri kanamam leke yok temizlenip duşumu alıp okuyamaz mıyım?