Melikeeeecansuu Sarkık göbegın gıtmesı için telefona indirebileceğim spor programı varmı. Dıyetısyene gıdıyorum zayıfkadıkca dahada sarkık olacak galıba duzelmem lazım
1bocek1cicekannesi Melikeeeecansuu gozdeylee diye bı insta sayfası var yenidenfitcom ikisi de aynı kişiye ait oradan videolara bakabilirsin her bölge için videolar yüklüyor 6 ayimin dolmasını bekliyorum spora başlamak için
1bocek1cicekannesi Melikeeeecansuu ya aylık 1000 TL falandi ama program satın almana gerek yok ki videoları açık herkese karın hareketleri ile ilgili olanları telefonuna indir TV ye yansıt yap birlikte ben önceden öyle yapıyordum da hamilelik doğum girdi araya hatta eşimle beraber yapıyorduk
Melikeeeecansuu Bozzzzy duzeldımı pekı benımde oyle zayıflıyorum zayıfladıkca sankı dahada sarkıyor spor yapmam lazım. Senın duzeldımı azda olsa
Bozzzzy Melikeeeecansuu mekik yapman lazım canım yani karın kası benim düzeliyordu hastalandım bıraktım 😩 bu kış başlıyorum
Melikeeeecansuu 1bocek1cicekannesi off cok pahalı ya. Ben pek anlamıyorumkı hangısı karın programı ama yaptıqı hareketler fitmix dıye program var aynıları ben onu yapım barı ne ben fıyat sordum ne sen soyledın🤣🤣 bosver
Melikeeeecansuu Bozzzzy anladım canım ama bı an önce yapmAmız lazım. Kılo uzerımıze yerlesmeden bıde sarkık ıgrenc duruyor kendımden tıksınıyorum
Bozzzzy Melikeeeecansuu bende öyle oldu ama zaman gerekiyor yani bu kış kendine şart koy başla mekik çekmeye