Birtosbaga_annesi35 Hanımlar başlıktada olduğu gibi ev hanımlarına kredi veriyormuş bankalar başvuran alan varmı nasıl oluyor
Bebekkokuluev1 Birtosbaga_annesi35 nasıl oluyormuş canm acaba beli bir sınır yada gerekli koşul var mı?
DBurcuE Birtosbaga_annesi35 Merhaba oncelikle. Haberi nerde gordunuz bilmiyorum ama bazen internette boyle yalan baslikli haberler dolaniyor. Daha once geri odemesi cok az olarak bir kredi verilecegini yazmisti internette, yani daha dogrusu google haberden bildirim gelmisti iste devlet bankalari bilmem ne kadar geri odemesiz az faizli kredi veriyor diye. Biz de cekip yatirim yapalim dedik bankayi aradik kesinlikle boyle bir seyin olmadigini soylemisti. Eger boyle bir seyin varligindan eminseniz dahi bankayi mutlaka arayin.
minirea Birtosbaga_annesi35 hiç bilmiyorum ben en son 5bin lira pandemi kredisi çektim hala onu ödüyorum
Birtosbaga_annesi35 DBurcuE şubeden görüşme falan yapın diyor kredi notu 1000 olması lazım faln diyor
DBurcuE Birtosbaga_annesi35 O zaman kesinlikle şubeyle gorusun ama calismiyor ve geliriniz yoksa nasil kredi notunuz olacak. Gerci daha onceden banka gecmisiniz varsa kredi notunuz vardir mutlaka. Ben de calismiyorum ama gecen ay kredi cektim onceki banka gecmisimden dolayi belge istemediler, ozel bankalar daha esnek bu konuda.
Birtosbaga_annesi35 DBurcuE özel banka dediğiniz hangisi banka geçmişim sorunlu değil hiç olmadı sadece bir kredi kartım var şu an borcu olan
DBurcuE Birtosbaga_annesi35 Yani devlet bankalari (is,ziraat,halk) disinda olanlar. Benim de kredi karti borcum var, odeniyorsa sikinti olmaz diye dusunuyorum ama dedigim gibi mutlaka subeyle gorusme yapin.
DBurcuE Birtosbaga_annesi35 Evet, ustelik iki tane kredi kartim var birinin limiti 20.000 digeri 15.000 tl biri ozel bankadan digeri devlet bankasi. Ama calismadigim icin devlet bankasi kredi vermedi ozel verdi.
DBurcuE Birtosbaga_annesi35 Duzenli oduyorsaniz bankayla sikinti da yasamadiysaniz alabilirsiniz diye dusunuyorum, limitin ne kadar oldugu onemli degil bence, ben de calisirken yukselmisti limitim yoksa simdi nerde o kadar olcak. İnsaallah alabilirsiniz. Hem subeden yapilan basvurularda olumsuz da olsa kredi notunuz cok dusmuyor.
minirea Birtosbaga_annesi35 çok acil değilse girme hiç canım boşver ya neredeyse 1 sene oldu 2 sene daha ödicem keşke almasaydım diyorum kredi kredi kartı işinden uzak durmak lazım
Brcnndmr Ben bankaciyim, ev hanimlarina ozel bir kredi malesef yok, gelir beyani sart cünku. Asilsiz haberdir dikkate almayin kesinlikle oralardan basvuru yapmayin