Labrinth Deliler gibi yemek yemeye devam edip dümdüz bi karna nasıl sahip olabilirim acil cevap lütfen
Babybloom Labrinth sen yine deli gibi yemeye devam et ama şekeri hamuru kes. Deli gibi marul ye mesela😁😁
trn-mom55 Labrinth noğ 😂🙈 malesefff ben de çok isterim iple olsun sadece ama. Onun yanına sepete yürüyüş bandı, step tahtası, dambıl, kolajen ve detoks suları çayları eklemek lazım galiba
Labrinth Babybloom kız inanır mısım şeker hamur işi ekmek vs asla sevmem ama abur cubura hayır diyemiyorum
Babybloom Labrinth ben de ben dee. Dün gece bebek uyumadı, kalktım onu oyalarken Bi paket kraker gömdüm. Ama işte şeker, karb ne ararsan var. Ev yapımı Bi tane kurabiye yesem bu kadar zarar vermez 🙄ben de denge kiloma geldim ama çok kalamıycam belli oldu😁
Deletedmom636262 Labrinth yiyip yiyip kilo alamayanlar da dahil mi abur cubur değil ama yemek 🤣🤣hala 49 kiloyum
Labrinth Deletedmom636262 senin bu postta yerin yok hajdjsjdjs neredeyse benim yarım kadarsın hahshshsha
Volmine Labrinth aaa varmış kilonuz bende 165 84 kiloyum canım ben napam hep o tatlılar yaptı beni böyle 🤣
Labrinth Babybloom bende oğlana gong sade aldım sanıyorum meğerse hardallı almışım mecbur ben yicem dedim oturdum yedim hahdhshdaj
Volmine Babybloom işte ev yemekleri aslında kilo aldırmaz çünkü zayıfken onları yiyordum bende yiyordum koca tabak abur cubur yemiyormudum her gün yedim kilo aldım. ama eşim almadı . Çünkü o hergün alışkın o o yedimi iki tane yiyor. Ben yedim mi sonunu görüyorum 🤣
Balarisi_melisEla Doğuma gittiğimde 72 kg dim şuan bebeğim 5 aylik.beni yedi bitirdi 54 kg yım artık ayakta eriycem
Umutegem Balarisi_melisEla ayyy ne guzel yaa bende dogma giderken 70 yada 72idim 32 ay oldu ama hala 60da sabit kaldim gitmiyor kilolwr bende 54 e dusmeyi istiom ama