Slmm2006 Arkadaşlar yamuna korse kullanan var mı. Faydası oldu mu. Bel ölçüsüne göre uygun bedeni mi aldınız. Yoksa bi beden küçük mü aldınız
Medusafer Slmm2006 bende termal tayt ve lateks korse aldım daha yeni geldi kullanmaya başlamadım umarım işe yarar ikisini de ölçüye göre aldım tayt rahat oldu ama konseyi henüz deneyeceğim baya sıkı birsey
Minikom21 Slmm2006 ben yeni aldım 8 ay oldu doğum yapalı 75 kiloyum sanırım ama belim çok incedir m aldım zorlada olsa oldu ben taytınıda aldım baya terletti ikisi ben biraz geç kaldım ama çok memnun kaldım
Miraaayadeee Slmm2006 bende bi ise yaramadı açıkçası banada çok ovmuslerdi ama ben hergun takmama ragmen bi etkisini gormedim
Slmm2006 Medusafer ben de kategori köşeden sipariş vereceğim ama beden konusunda kararsız kaldım. Belim 77 cm. M beden oluyor ama S mi alsam diyorum. Bi daha almaktansa S beden 74 cm zaten
Slmm2006 Minikom21 ben 54 kiloyum ama belim 77 cm geliyor. Ölçü tablosuna göre M beden görünüyor ama S mi alsam diyorum
Minikom21 Makaron_88 korse kalın spor yaparken giyerim dedim pantolon içine giyilmez yani o derece kalın
Cikolat Korse yağları eritmez ben de taktım ilk başlarda belki biraz toparlamıştır ama göbek var şuan hala spor yapıcam eritmek için
Minikom21 Slmm2006 siz zayıfmışsınız s olabilir ben kiloluyum ama benim belim çok ince olduğu için m almıştım
Solmaz Elimde latex korse ve performans tayt var satıyorum L beden çok az kullanıldı almak isteyen varsa görüşebiliriz