Eymenin-Annesi-1209 Sezeryandan kaç ay sonra korse takmak uygun olur sağlık açısından bilen var mı kızlar???Birde sizce diyet yapmak için kaç ay geçmedini beklemek gerek bebek doğduktan sonra😬
irva Eymenin-Annesi-1209 1 hafta sonra korse takmamı söylemişti doktorum.Diyet içinde ben 5 ay sonra başlamıştım.Kendimi hemen kasmak istemedim.Bunu doktoruna danışabilirsin.
Kaderlmc Eymenin-Annesi-1209 ben 20 gün sonra takmaya başladım yaramın acısı o zaman geçmişti Doğum kilolarımın çoğunu verdim sadece göbeğim kaldı
Nuray23 Eymenin-Annesi-1209 doktorum 40in çıkana kadar takma rahim yerine gelsin rahatça dedi. Hemen takarsan ileride kadın hastalıklarından çekersin dedi. Dediği gibi yaptım 40dan sonra taktım takmadan önce pantolonlarimin düğmesi kapanmiyodu bı kaç gün takmamda bile etkisini gördüm☺️
Nuray23 Eymenin-Annesi-1209 sezeryan doğum yaptım. Ben kendim sormuştum. Korse ne zaman takabilirim diye o şekilde cevap aldım☺️
Kgs2110 Canın acımıyorsa hemen takabilirsin korse. Emziriyorsan diyet yapamazsın ama 😁 ek gıdaya geçince yapabilirmişiz gibime geliyor yapabiliriz inşallah 🤷🏻♀️Filinta gibi olalımmmm amiiiiiin