Seln Merhaba hanımlar 2 aylık bebeğim var kakasını yapamıyor 4 günde bi 3 günde bi yapıyor, yemek de yemiyor böyle sorun yaşayan çözüm bulan biri var mı yazarsa çok mutlu olurum. Doktorada gittik zeytinyağı kat mamasına dedi ama işe yaramadı oda😔😔
Ebrugzbk Seln bemim bebegimde 6 gün yapamdıgı oluyordu kabızlık farklı bişi sert top top kaka mı yapıyor yapınca yoksa uzun süreli mi kaka yapıyor daha çok küçük 10 güne kadar yapmayabilir diyor drlar
Seln Ebrugzbk Kaka yapmaya başladığında İlk yaptığı sert oluyo sonra cıvık gibi devam ediyo hep. Mamasında sorun dediler bana bir de fitil kullandınız mı hiç
GozdemHilal Benim bebeğim de yapamıyordu ilerde düzene giriyor korkma ama şimdilik çözüm şöyle yap seyreltilmiş mama demişti doktor mesela 30 CC suya 1 ölçek mama ya 40 ccye 1 ölçek yap demişti ben günde bir iki mamasini böyle yapınca yapıyordu hemen bı de bı çay kaşığı su veriyordum her mamadan sonra
Seln GozdemHilal su veriyorum her mamadan sonra doktorum bana da dedi su ver diye ama hiç böyle olmamıştı yeni başladı kabızlık sorunumuz. Cc arttıkça oldu sanırım şuan 100 120 arası veriyorum
Ebrugzbk Seln yok hayır hiç bir şey kullanmadım hatta o gün zeytinyagı kullanacaktım eşim de bırak huzursuzlugu yok biraz daha bekleyelim dedi o gün akşamına yapmıştı ama yemeklerinden çok kulak çöpünün ucuna zeytinyagı damlatıp ve bebegin poposunu hafif dikerek kulak çöpünü nazikçe popoya sürebilrisinz o şekilde hemen etki alan anneleri okumuştum