Ervaveannesi Bayanlar kızım 9 aylık ilk aylarda yoktu böyle bir sorun ancak gittikçe kulakları kepçeleşiyor bir çözümü var mıdır operasyon vs gerektirmeden önerileriniz nelerdir
Mlkko Ervaveannesi kepçe kulak genetik o yüzden bandana da taksanız şapka da gydirseniz aparatları da kullansanız geçmez tek çözümü operasyon
Hellolo Canım benim kzımda kepçüüüük biz çok seviyoruz onu böyle ileride kendi rahatsız olursa küçük bir operasyonla düzelitilşyormuş dert etme ona kendini her haliyle sevmesini öğret 💐💐💐
Hellolo Ervaveannesi endişelenme canım kendiyle barışık büyürse sorun olacağını sanmıyorum bunun bir kusur olmadığını insanların çeşitli özellikler ve güzelliklerle dünyaya geldiğini bunun onun güzelliği olduğunu anlatıp sevdirin şahsen bizde çok seviyoruz böyle oda severek büyür umarım
Ervaveannesi Mlkko ya ne ben kepçeyim ne de eşim aksine ikimizin de kulakları çok küçük iki aileden de birtek amcasında var yani inşallah ona çekmemiştir de düzelir
Mlkko Ervaveannesi gen işte 🤷🏻♀️ Eğer çok kafaya takıyorsanız 6 yaşında falan ameliyat edilebiliyor bir doktorla görüşün