Deryadeniz89 Bu yeni çıkan Molfix bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz bence baya güzel yeşil olanlar çok kalındı toplanıyor du Molfix tek hatası kalın olması onu da düzeltti gibi
VERA19 Deryadeniz89 Ben başka bir bez kullanıyordum normalde.Tesadüfen denk geldim denemek istedim çok memnun kaldım👌🏻 Molfix’e karşı ön yargım vardı mavi paketle kırıldı ön yargım😂
tosbik-annesii Deryadeniz89 bende tam tersi yeşil olandan daha memnundum. Mavi olan daha ince oldugu İcin cabuk sızdırıyor.
4bilge12 Deryadeniz89 bende sizinle aynı düşünüyorum. Yazın özellikle ince olduğu için bebeğim çok rahat etti.
alinaannee Deryadeniz89 bence molfix en iyisi mavi paket de çok güzel biz memnunuz kızım bir yaşında en çok molfix kullandık🌸
Koalina Deryadeniz89 Bi kere bilinçsiz aldık daha doğrusu paketi yeşildi mavi çıktı ilkinde hep sızdırdı ikinci kez gene çıktı ondan bişey olmadı. Ama ben yeşilinden memnunum. 20 ay olucak yeşille devam
Deryadeniz89 Koalina genel sorun sızdırma o zaman kaç saatte bir degisysnz bezin çiş göstergesi dolduğunda sizdirir genel olarak dolunca bez
Tortilla Deryadeniz89 yesılın ambaljı degısıms zaten reklamda cıkıyo bence gayet guzel ama uzun kalınca yesıl sızdırmazdı mawı bıraz sızdırmış gece