Tombikdonerartikcokpahali hanımlar bugün eşimin doğum günü fakat ben bugün hatırladım. Pasta olayını ydmeksepetinden hallettim 🤣 ama hediye kısmına gelirsek. Bir gunde aksama kadar kargo yapan yerlee var mi hediye gönderecek😂 imkansiz birşey mi istiyorum😂
Linaglszl Tombikdonerartikcokpahali çiçek sepetin Tombikdonerartikcokpahali çiçek sepetinde aynı gün kargo var çiçeklerde genellikle ama kişisel hediyelerde aynı gün kargo varmı bilmiyorum bi bakın derim 🌸kolay gelsin şimdiden
Gin Tombikdonerartikcokpahali çiçek sepeti🤭 teslim edilmesini istediğiniz saate kadar ayarlayabilirsiniz.
lalbg Tombikdonerartikcokpahali çiçek sepetine gir, hediye bölümüne geç, aynı gün kargo filtresini seç. Oradan bi hediye seç☺️
ReisinKizi Tombikdonerartikcokpahali sadece çiçeklerden geçerli o canım ya 🤭 bu yıl sana dünyanın en güzel hediyesini verdim de kızını koy kucağına 😄
Gin Tombikdonerartikcokpahali ben sadece çiçek için kullandım orayı😂 hediyelerde de var mı kesin bir şey söyleyemem o yüzden. 😅
Tombikdonerartikcokpahali lalbg Ay canm sagol hemen bakiyorum da kapida odeme varmi illa kartlı oluyo
lalbg Tombikdonerartikcokpahali hmm bilemiyorum onu ama vardır herhalde. Hediye sepeti diye de bi site var oraya da bak. Ama bugün basit bi hediye almaktansa yarın ya da öbürgün daha güzel bi şey alabilirsin bence. İlla bugün vermen gerekiyo mu?
Tombikdonerartikcokpahali lalbg Yani aslinda mantikli illa bugun vermek sart değil bir trendyola falan bakayip yada kapida ödemeli olanlara 😊
lalbg Tombikdonerartikcokpahali ben olsam öyle yaparım. Zaten pasta almışsın. Eşin de illa hediye beklemiyodur zaten çeyrek ekmek döner var evde😂(bebeğinden bahsediyorum😂) almışken güzel ve kullanabileceği bi şey alırsın daha iyi olur:)
Tombikdonerartikcokpahali lalbg Kesinlikle oyle 😊😍aslinda bugun hava guzel olsaydı kizimi da alacaktim biseyler almaya giderdik ama hava buz 😂 Çok teşekkür ederim😍