Deniizkrk Hanımlar bıogıa gaz damlasını gun de kaç defa kullanıyorsunuz doktor bize 5 damla dedı ama çok etkili olduğu için korktum 2 aylık bebeğim
Ugggg Deniizkrk ben maflor kullandım oda beş damla çok değil yani hergun düzenli aynı saatte mümkünse gece ver mesela 22:00 gece verilince daha çabuk etki ediyomus
mbub Deniizkrk günde 6 damla gece uykusuna geçmeden önce aç karna düzenli kullanım işe yarıyor tabi bunun yanında sabsimplex de kullanıyoruz 1 aylıkken başladık
Elifsaresmom Deniizkrk canım çok değil günde 5 damla bizde kullandık bi faydasını göremedik o ayrı konu tabi
Burcu35 Deniizkrk 5 damla kullandım miktar azmış gibi bile geliyordu bana 5 damla neye etki eder ki diye 😂
ulkununannesi Deniizkrk yoo cok etkili degil ki ben sab simplexle birlikte kullaniyorum gunde 5 damla biogaia 6defa beşer damla sab simplex
Deniizkrk ulkununannesi İmm valla benım bebeğimde 15 dk içind e etki gösterince bama çok etkili geldı😂
Ezdnfa Deniizkrk merhaba, bizim doktorumuz biogaia yı sabah 5 akşam 5 kullanın demişti. Ama ben sadece akşamları 5 damla verdim.
ulkununannesi Deniizkrk ilk verdigimde aynen benimki de doldurdu bezini şok oldum ama devaminda hic de oyle olmadi
ulkununannesi biogaia gaz damlasi degil aslinda bagirsak duzenleyici prebiyotik. duzenli kullanmanizi oneririm oyle fayda gorursunuz