birfincantuzruhu Kızlar günaydınnnnnn Yarın esimin doğum günü kendimce pasta yapmak istiyorum ama süsleme konusunda biraz acemiyim 🙈 Varmı aranızda güzel pasta süslerim diyen ya da süslemiş olan 🙃 Fikirlerinize ihtiyacım var bi eli ativerin yaa🙈
Symayldrm birfincantuzruhu ben eşimin baş harfiyle pasta yapmıştım canım üzerini de sürpriz yumurtayı ikiye kesip kase haline getirip içine renkli çikolata doldurnuştum oreo kullanmıştım keşke foto atabilsem ama bilmiyorum :)
Eomeoni birfincantuzruhu ben pek anlamam ama sade bi pasta yapıp kremanızı renklendirip renkli bi iölen oluşturabilirsiniz
birfincantuzruhu Symayldrm yaaa çok merak ettimmm imgyukle.com bu siteye girip bağlantıyı kopyalayıp yükleyebilirsin🎀
Symayldrm birfincantuzruhu çok deniyorum aslında ama olmuyor neden anlamıyorum nasıl kopyalicam internetten mi gircem
birfincantuzruhu Symayldrm evet googleye o siteyi yazman gerek o şekilde giriş yaparsın site yönlendirir seni
YigitAlpsMom Symayldrm Google üzerinden IMG yukle yazın ilk çıkana tıklayıp resminizi yükleyin resmin altında 📥 bu işaret oluyor ona basılı tutup bağlantı adresini kopyala diyin sonra gelin buraya yapıştırın umarım yardımcı olur😊
Aslancikli Cikolatalarla susleme yapabilirsin markettwn al. Top cikolatalar kitkatlar vs ben oyle yapmistm .
kucukcivcivimm birfincantuzruhu Naked pasta yazın orda modeller var genelde kuru meyve kullanıyolar. Kuru meyve şok veya file markette satılıyor.
afraninannesii birfincantuzruhu YouTube’da rümeysa mutfakta diye bir sayfa var. Çok güzel pastalar yapıyor, bakmanızı öneririm
Wanderlust birfincantuzruhu pinterestte diy birthday cake decorating veya decoration yazarsaniz bir cok fikir cikiyor ben genelde ordan bakarak yapiyorum😊