Kader_oyku19 Merhaba! Hanımlar 1 ay 16 günlük anneyim doğumda 20 kilo aldim ertesi gün 10 kilosu gitmişti fakat geri kalan 10 kilom hala olduğu gibi duruyo bayrama kadar 5 kilo falan vermek istiyorum en hizli nasil veririm sizler nasil verdiniz
Tuba Kader_oyku19 emziriyorsan sakin öyle bir diyete girme. yavas yavas vermen en sagliklisi hem bebegin hem senin icin. bende 35kg aldiydim dogumdan sonra 13 kg gitti ve suan 8 kilom kaldi. 3,5 ay oldu dogum yapali.
Pelvan Kader_oyku19 25 kilo aldim 30 kilo verdim 😊 bebegim 8 aylik ama 6 aya kadr gitmedi diyetisyen dahi kabul etmedi beni 6 aydan sonra daha hzli gidiyor vucudun duzene girmeye basliyor catlaklarin azalaiyor onarima basliyor o siralar bi an hapi yuttum dedim hic duzelmicek 🤦♀️ ama sukur
Duruduygu Kader_oyku19 hiç bişey yapmıcaksın canım doktorlar bile bu dönemde kabul etmiyorken kendi kendine yapma yeni doğum yapmıssın bayramda kimse sana kilolusun demicek daha çok yenisin benim 4 ay oldu 11kilo aldım hamilelikte 6kilo gitti gerisi kaldı herkez 6 aydan sonra vermeye baslıyorsun diyor uzmanlar bile o yuzden aşırı yeme ve bol su iç suan yapman gereken tek şey su içip ödem atmak
GulllCannn Kader_oyku19 onlar hiç birşey yemiyolar sadece sıvı tuketenler veyameyve eğer yeni basliyosak iz diyete ilk bir haftada 2...veya üç kilo ödemen gidiyo sonrasında cok zor yaa allah yardım etsin bize bnde diyetteyi m şuan baya bi aldım hamilelikte 10 kilo verdim kadı 15 kilo daha sabır ve irade gerekiyo acele edersen aç bırakırsan kndini sonra birden yemeğe saldırısına daha çok alırsın soyliyim bnde çok oldu şok diyet diyolar çok sagliksiz
Meltemelif19 Tuba Tuba yaaaa nasıl gidiyor 13 kilo bi ben den hiç gitmedi kilo 15 kilo aldım öylece duruyor uç kilo gitti oda bebek 3kklo doğdu zaten bende yapıştı kılı valla 4 ay oldu gitmiyor
Tuba Kader_oyku19 yedigime ictigime dikkat ediyorum, aksam 6dan sonra yemegi kesiyorum, bol su tüketiyorun ve hergün bebegimi bebek arabasina koyup disari cikip yürüyüs yapiyorum
Tuba Meltemelif19 benim oglum 4 kiloya yakin dogdu bide benim suyum coktu sanirim ondan bende o kadar gitti. normalde 8-9 kg gider diye biliyorum ben😅
Merrmeliss Meltemelif19 Kader_oyku19 ya sever misin bilmem de bi kayısı türü var cinsini bilemycem.acayip bağırsakları çalıştırıyo .belki de ben de işe yariyo ama çok zayiflatti beni.aciya dönük bi kayısı .diyet miyet bu kısa sürede işe yaramaz bana göre.Aferdersin ama akşam yediğini sabah çıkaracak birşey lazım kısa sürede zayıflamak için.Kayisi beni her defasında zayıflatmıştır.👍
Esramm22 Benim de 3,5 ay oldu 11 kilo almıştım hepsi gitti. Ekmek hamurişi tatlı yemeyi kesersen çabuk gider canım. Bi de her gün limonlu su iç ödemin varsa alır.
Pelvan Kader_oyku19 evet acele etme ama ben cok paniklemostim arkadsalrim 6 aydan sonra dediklerimde bana o vakit cok gec ozmana kadr vucuduma yapisr bu kilo diye dusunuyordum sukur oyle olmadi gercekten 6 aydan sonra vücut duzene giriyormis