Zeynepsare-Annesi 5 aylık kızım uykuya dalamıyor gözleri kapanıyor ama sürekli bir hareket halinde kımıl kımıl mız mızlanıyor uykusu geldiği halde zor uyutuyorum 2 gündür böyle sizce neden böyle yapıyor
Doga-s-mom Zeynepsare-Annesi ya benim kızım da 6aylık. 3gündür yazdığınız gibi dalamıyor, dalsa yarım saat 1saat sonra geri uyanıyor napcz acaba geçici midir? 😞
Balarisi_melisEla Biz hep oyleyiz yarim saat sallarım anca dalar. Uykuya 🤦♀️bazen sürekli uyanana kadar sallarım
Zeynepsare-Annesi mrbld ilk 2 ay yaptım sonra havalar ısınınca sıcaktan nemden yapmadım 2 gündür böyle
Lalelia Zeynepsare-Annesi ay evettt dişleri zorluyor bizdede 4aylikken başladı sürekli ağlayarak uyaniyirdu doktor dişler başlamış dedi 8 aylliken çıkardı ama o aylar çok fena geçmişti bizde kulaklarini yoluyordu resmen çıkınca rahatladı dış kaşıyıcı aparatlar falan varmı yada doktorunza danışıp rahatlatacak birşeyker sürün rahat edersiniz
mrbld Zeynepsare-Annesi bi deneyin isterseniz. Ben kundaklarken üstünğ bi kat inceltip öyle kundaklayıp yatırıyorum kundasız bizim uykular max 10-15 dakika 😅
Zeynepsare-Annesi Doga-s-mom inşallah hemen geçer yukarıda arkadaşımız kundaklama önerdi ve şuan ayağımda kundaklı bir şekilde uyudu bakalım kaç dakika sürecek uykusu
Kzlarm37 Zeynepsare-Annesi dogdugu gunden berii ne gunduz uykusu var ne gece uyutuyorum zorla birakiyorum kappidan cikmadan uyaniyo yemek yiyemiyorum yapamiyorumda zaten pusetine koyuyorum mutfaga goturuyorum surekli miz miz miz hic susayim demiyo devamli ayaklarimda salliyorum 5ay14gunluk evde hayalet gibi dolaniyorum neden boyle hic bilgim yok