Oaoa Xxmelxx 2 aylıkken başladı 3,5 olduk tüm hızıyla artarak devam ediyor 😂Doktorumuza sordum gayet normal dedi dişle alakalı değil dedi
Bussck Xxmelxx bizde de aynı durum var 2 ay 22 günlük bebekler salyalarını falan kontrol edemezmis diye okumuştum. Gerçi erken diş çıkaran da var bi ara bende diş sanmistim erken artı dış oyle kolay çıkmıyor. Yanı diş değildir inşallah
mbub Xxmelxx 2ay 23 günlük yüz üstü yatıyor bildiğiniz çember şeklinde ıslanıyo çarşafı hele ağzında emzikle uyuduysa
melek_42 Xxmelxx ağzından çok öpmeyin yanaklarını da sıkarak öpmeyin ondan akar derdi annem hep bir de emziği çok emiyorsa derdi
SumeyyeMtl Bizimde aynıydı salyaları çok erkenden akmaya başladı ve 8 aylık olmadan 5. Diş çıktı . Dişleri 6. Ayda çıkmaya başladı .
Bilge52 Tükürük bezleri geliştiği için oluyo yutmayı beceremedikleri için aynı sıkıntıyı ilk kızımdada yaşamıştım şimdiki kızımdada aynı bi müddet devam edecek bu şekil yakalıklara devam göğüsüne dikkat et soğuk olmasın dert etme
Oyku123ss11 2 ay 20 gunluk bizde de var akinti salya bende anneme diyodum dis mi cikarcak diye o da yok daha var zamani dedi bn dis sandim ama degilmis her bebekte oluyo demekki bnde bizde oluyo sadece diye dusunuyodum yanliz degilmisim
Kelebek88 Xxmelxx merak etme annesi tukuruk bezleri calisiyor..benmkide iki ay 14 gunlk benmki oyle ki tukurugunu kopuk yapiyo agzinda..yutamadklrndan kaynaklaniyo..
NhL Xxmelxx 2,5 aylıkken başladı suan 6 aylık olmak üzere hala aynı şekilde devam edio ne diş çıktı ne salya bitti her gün en az 3 kere üst degiştirym 😔🤦♀️