Leylazra Bebeğim 2 ay 4 günlük.Sürekli elleri ile yüzünü kaşıyor gibi.Bazen parçalıcak gibi oluyor.Nedeni ne olabilir.
Egelim Leylazra Cildi kuru olabilir mi? Banyo suyu olduğundan sıcak olabilir, banyo sonrası nemlendiriyor musunuz?
MinikCivciv15 Leylazra bebeğim 1.5 aylık. Benimki acıktığında öyle yapıyor mesala. Eğer hemen acıktığı gibi emziremediysem bazen altını açmak üstünü değiştirmek v. S zorunds kalıyorum çok açken. Ve o zamanlar yapıyor.
Leylazra MinikCivciv15 karnı tok iken de yapıyor o esnada ıkınıyorda.Alerji olabilir mi dedim ama bilmiyorum.
Egelim Leylazra İlk mustela almıştım ben, her duş sonrası yüz dahil bütün vücuduna uyguluyordum, sonra oğlum atopik dermatit olunca biodermaya geçtim, hâlâ da kullanıyorum güzel nemlendiriyor.
Muge2121 Benim kızım 2 ay 3 haftalık aynı şekilde elini yüzüne götürüyor elini agzina sokuyor ve kendini uyandırıyor .mesele şu kendini uyandırıyor .kundak yapıyorum uyanmasın diye ama ordan da bazen kurtarıyor elini ve uyanıyor. Bende geçmesini bekliyorum bu dönemin
Leylazra Muge2121 Gece bir baktım kundaktan kurtarmış elini Nasıl yaptı ise o denli götürmek istiyor yüzüne.UmRım geçer çünkü uykusunu bölüyor.
baloglaninannesiiiii 5 aylık azaldı ama hala yapıyor ara sıra cildi kuru bundandır belki bilmiyorum. Uykusu gelsin sıkılsın yada ağlasın yapar o burun kopacak bir gün yerinden 😁