Ezdnfa İyi akşamlar arkadaşlar. 3 buçuk aylık kızımın başındaki konaklar için konak kremi kullandım. Konaklarla beraber tüm saçlarım gitti. Çok güzel saçları vardı. Şimdi üstü kel kenarlar saçlı kaldı. Başına gelen var mı? Saçları ne zaman çıkar tahmini? 😕
IrmakDuygu Ezdnfa benim kızım 10 aylık hala çok az konak var gitmiyor bi türlü 1 yaşa kadar olabilirmiş bazı bebeklerde.ben saçlarının uzunluğundan çok dikkat edemedim Mustela konak şampuanı alacağım. siz ne kullndınız da saçları döküldü acaba
Azraninnnannnesi Ezdnfa ben zeytin yağı ve karbonat sürdüm yarım saat bekledim sonra tarakla saçının çıkış yönünün tersine doğru taradım banyodan sonra hiç yoktu
Aysetokerrrr Ezdnfa benim 5 aylik oğlum var 1 aydır zeytinyağı kullanıyorum banyodan önce yarım saat bekletiyorum sıcak suyu görünce kendi dökülüyor veya hafif hafif siyirabilirsin yumuşadığı icin hemşiremiz bize öyle demişti benimki tamamen geçti 1 ay icinde zeytinyağı kullan canim
Ezdnfa IrmakDuygu bizim doktorumuz happy baby konak kremi önerdi. Çok kötü olmuştu artık, bende bugün sürdüm tek seferde hepsini götürdü ama kızımın saçları da gitti. Dökülecekti zaten ama bu şekilde birden gitmesi tedirgin etti.
Songultortcu Ezdnfa canını sıkma canım aynı şey benim başımada geldi ama tekrar ufaktan çıkmaya başladı bebeğim kel kalmıştı Konak şaçı döküyor şakın sebamed şampuan kullanma ama
Ezdnfa meltemineLduru zeytinyağı bizimkini geçirmedi, hatta bir sefer biraz karbonat bile karıştırdım. Baya denedik zeytinyağını. Konaklar yumuşayınca yıkayın.
Minikurabiye meltemineLduru ben beklemedim bir iki dakika masaj yaparak sürdüm sonra taradım önemli olan güzel tarayabilmek biraz uğraştırıyor ama temizledikten sonra hemen kayboluyor
Minikurabiye Ezdnfa sadece zeytinyağı sürdüyseniz o tek başına işe yaramaz önemli olan taramak, zeytinyağı sadece yumuşatın kolay tarayabilmek için
Ezdnfa Cagatayinannesi @Azraninnnannnesi Aysetokerrrr Minikurabiye demek ben beceremedim, çok sürdüm zeytinyağı ama üstten üstten taradım korktuğumdan. Olan bebeğimin saçlarına oldu 😔
Cagatayinannesi Ezdnfa konakları dalın in bebe yağını taraga sürüp banyo yaparke ileri geri taradım 2 banyoda tamamen bitti saçlarda ilk zaman dökülmesi normal bizimde 5.5 aylık çoğalıyor şimdi saçı
Ezdnfa Songultortcu çok komik oldu yavrum. Kenarlar simsiyah uzun saç ortası kel😟 ne kadar sürede çıktı sizin☺️
Umutegem Bende zeytinyağı kullandım banyodan 1 2 saat önce sürdüm bkkedim sonra taradim banyosu olr yaptırdım 1 ayda gitti çok fazlaydı bizdede