BirAlparslanAnnesi Merhaba hanımlar bebeğim 10 aylık. 2 gündür ishal daha doğrusu böyle sulu mukuslu kakası ne yaptıysam geçmedi ateş yok kusma yok doktorumuz izinde pazartesiye kadar beklemem gerekecek 🥴 diş çıkarıyor dişten olabilirmi bukadar ya ?
BirAlparslanAnnesi Anne1998 cemreninnannesii peki diş böyle ishal yapıyormu ya diğer çıkarttıklarında hiç bilmedim ishal falan enfeksiyon mu acaba dedim ondanda korktum
Anne1998 BirAlparslanAnnesi diş her bebekte aynı belirtiyi göstermez mesela bir bebeği ishal yaparken diğerini kabız yapar
Anne1998 BirAlparslanAnnesi aklında bulunsun diş ateşi 38 i geçmez ve 3 günden uzun sürmez eğer uzayan ateş vs varsa gidip test yaptırmanzda fayda var
cemreninnannesii BirAlparslanAnnesi evet her bebekte ayrı mesela benim kızım ishal ve ateş yoktu sadece huzursuz oluyor eğer ishal devam ederse doktora götürün dediğiniz gibi enfeksiyonda olabilir
BirAlparslanAnnesi Gocicim yaa bebeğim normalde kabızlık yaşayan bir bebek hergün kaka yapmaz zaten ama su 2-3 gündür günde 3 kere falan su gibi yapıyor
BirAlparslanAnnesi Gocicim valla bilemedim bende ilk defa böyle olunca 🙄 diş mahvetti yavrumu ne düzen kaldı ne uyku ne iştah