aysegulkey Merhabalar kızlar 🥰 Bebeğimi ek gıda tadımlarına başlattım ama bir türlü yediremiyorum direk çığlık atarak ağlıyor napıcam İnan bilmiyorum bir fikri olan varmı?
Mnbz aysegulkey ustte kalsin canim cevaplayan pek olmuyor kac post actim cevaplayan yok. Bizde yeni basladik ama bizde hep kusuyoruz
BirAlparslanAnnesi aysegulkey çok zorlamayın bu sefer direkt kaşık reddine de sebep olur.. 2-3 gün ara verin tekrar deneyin mutlaka alacaktır 🌺
benim_adim_ebruli aysegulkey ısrarcı olmayın, aralıklarla teklif edin. Bol iştahlı günleriniz olsun 👌🏻🌸
Ssena123 aysegulkey zorlamayın ilk edapta tadarak devam edin bir süre sonra kendisi buna alışıcak en sevdiği hangisi ise gözlemleyip ona daha çok ağırlık verin :)
Vuslat23 Sabur ile dene parates yemedımı ? Havucta kat ıkılı ver, muzu yoğurt ile ver sade dene , corba suyu azcık ekmek at, armut yogurtla ver, süreklı degıstır damak tadını bul sonra yıyor ben öyle yaptım
Ssena123 aysegulkey yoğurt severse ki sevecektir onunla tatlandırın önüne koyun parmakları ile kendi tadını alsın eminim zamanla düzelecek :)