HiraNurveAnnesiii Kızımın ateşi bi düşüyor bi yükseliyor vücudunda birşey yok ama kafası şafakları yanıyor 38.2 bile oldu acildeki doktor bizde soğuk kompleks yaparız ,şurup vereriz dedi .şimdi duş aldırdım ne yapsam delircem 😖
pikacuu HiraNurveAnnesiii Ateş sadece kafada olunca ya kulak ya da diş ağrısı oluyor genelde. Benim oğlanda da olmuştu ilk defa. Calpol verip ılık duş aldıruıyordum sürekli işe yaramadı. Hastaneye götürdüm hemen serum bağladılar çok iyi geldi. Doktor 4 saat aralıklarla dolven ve calpol verin dedi. Ertesi günü iyi olmuştu. Çok geçmiş olsun. Geçmezse bi daha götürün serum bağlarlar bu sefer.
Ozlm280 HiraNurveAnnesiii 38.2 de şurup verirdim ben olsam duşta düşmediyse. 39 u görünce fitil, fitil düşürür daha etkili şuruptan
neslihan-87 HiraNurveAnnesiii Geçmiş olaun şuan benim bebeğimimde 38.2 ateşi var sadece baş kısmında şurup içirdim.Bence sizde bşr şurup içirin
Nidabayar HiraNurveAnnesiii çok geçmiş olsun canım sarımsagi havanda döv böyle suyunuyice çıksın sonra bı kavanoza koy üstünü geçecek kadar zeytin yağı varsa soğuk sıkım çörek otu yağı hepsini karistir bunlari karıştırdıktan sonra ayak altlarına sür ve çorap giydir ateş düşene kadar gece yada gündüz yap inşaallah iyi olur bu bize fayda eder bı dene ve bizede haber et şifa olsun