Aselinannesim Kızlar iyi akşamlar nasilsiniz 🥰 Oğluşumun kıyafetinde ki yemek lekeleri vs geçmiyor varmı etkili bir yönteminiz? Bu arada uyudumu bebisler 🧡🚙🙋♀️🤍🌼
minabebek Aselinannesim ebebek çamaşır suyu tozu ürünü var sanırım 15 TL gibi bir fiyatlı üründü ben çok memnunum yerleşmiş uzun zamanlı yıkamalara maruz kalmış lekeyi bile bir kaç yıkamada söktü
Toprakaren Aselinannesim tabiki var benim bi tarifim var ilk vişne de keşfettim sonra mürekkep falan herseyde denedim ve sonuç lekeden eser yok lekeli yere bulasik sabunu damlar sadece yaydır sakin ovalama sonra bir kaseye süt dök ve lekeli yeri batır 1 gece beklet ben 2 3 saat bekletiyorum ve sütu çekmiş oluyor elbise ve sut sabun bile leke yapmıyor belli olmuyor
Tuanamam Uyudu 🥰 lekeler için canımı sıkmıyorum açıkçası eskisi gibi , ev kıyafeti ayrı dışarı kıyafeti ayrı yaptım çünkü lanetler çıkmıyor organik leke çıkarıcı aldım hiç memnun kalmadım artık böyle şeylere kafa yoramıyorum 👻
Aselinannesim Tuanamam Masallah uyusunda büyüsün 🤍🌿 Bende çok kafaya takıyorum malesefki temiz olsun diye 🙄🙋♀️
Deletedmom5284 aysenur96 Kan verirken kızımın ve eşimin üstü başı kan olmuştu lekelere döktüm kaşıkla yaydım bastırdım iyice elimlede çitiledim makineye attım 40 derecede 2 saat yıkadım geçti
iremgun Aselinannesim green clean leke çıkarıcı kullandınız mı ? Ek gıdaya geçmediğim için o lekelere ideal midir bilmiyorum ama kendi kıyafetlerimde ki lekeleri geçiriyorsa onları da geçirir diye düşünüyorum