Ysf-kn Şimdi odada uyudu çok acıktım tost yaptım diğer odadayım ama bir sürekli sanki bebeğim ağlıyormuş gibi kulağıma ses geliyor 10 defa kalktım baktım ne Güzel uyumuş çocuk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
uyumayankoala Ysf-kn Bende mesela WC’ye girsem sanki bebeğim çığlık çığlığa ağlıyor, evi yıkıyor, dışarda tsunami kopuyor, heyelan geliyor gibi hissederim 🤦🏼♀️
Evcilkaktus Ysf-kn e bu ben 😁 bende biraz önce uyuttum 10 dk olmuştur kaç defa kalkıp bakıyorum sesi kulağıma geliyor 😁
Ekvatoral Ysf-kn Aynı ben hatta daha fazlası gibi sanki. Bizim duvarlar ince apartman yenidoğan bebekle dolu. Hemen dibimizde ki binada da bizimle aynı bir bebek var. Maşallah sesi de gür oldukça da ağlıyor. Mutfaktayken onun sesi oturma odasında yan dairenin ve üst katların sesi çocuk odası lavabo da üst kattakilerin sesi 😅
Yagmuurr Ysf-kn Hahaha bende öyleyim lavaboya giderken tv izlerken yemek yerken telefona bakarken elektrik süpürgesi çalışırken balkonda sigara içerken sürekli bakar geri dönerim bir türlü inandıramıyorum kendimi uyuduğuna 😂
Bilmukabele Çünkü beynin rahat rahat oturup, tostunu sıcak sıcak yiyip, keyif yapabileceğine bir türlü inanamıyor.. O yüzden sana feyk atıyo habire 😌
Darlingmom uyumayankoala ben hep tuvalette bebeğim ağlıyor ben duymuyorum ağlamaktan çatlıyor biseyler oluyor vs vs aynıyım 😅
Ysf-kn Evcilkaktus Ay valla kulağımda sesi hiç gitmiyor mutfağa gidiyorum aha uyandı dedim bakım uyuyo🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣🤣
Evcilkaktus Ysf-kn bünye alışık değil canım benim ha uyandı ha uyanacak diye diye dolanıyoruz ortada 😁😁😁
Ekvatoral Ysf-kn Öyle valla. Gündüz yanından çok çok mecbur kalmadıkça ayrılmıyorum. Akşamları da yatağında yatıyor biz oturma odasında yüreğim hop bop oluyor sürekli ses duydum diye gidiyorum eşim yalnış alarm diyor 😁
Ysf-kn Ekvatoral aynen öyle kapı açık bıraksamda öyle oluyor yalnız değilim ozaman annelik içgüdüsü😇😇
durucinar Maşallah bizim uykularimiz butun bebelerin olsun 🤲 bende ne zaman duşa girsem hep ağlama sesi geliyor kulağıma kaç kere suyu aç kapa yaparım
Ysf-kn durucinar bide arada sanki uğunmuş gibi ses gelmezmi 🤣🤣kafayı yedim sanmıştım yalnız değilmişim bu konuda iyi bari😁😁
mom726272 Ysf-kn Ben de aynı sesleri duyuyorum hatta o sesleri duyduğumda göğüslerimden sütler akmaya başlıyor