edanurseverr Bebeğim 3 aylik ve 2 3 gündür uyanıkken emmiyor ağlama krizlerine giriyor memeye yaklaşınca ama elini dudağını emiyor yardım edin kızlar napmammm lazım
Tazeanneg edanurseverr 2 ay 18 günlüğüz aynı şeyi bizde yaşıyoruz memeyi ağzına bile almıyor sadece ağlıyor süt sağıyorum dünden beri sütüm kesilecek diye de korkuyorum burnunu temizledim gazı yok dilinde pamukcukta yok ama emmiyor yaşayan yardim edecek vardır insallah
Bao edanurseverr karanlık, eşyanın az olduğu bir mekan tercih edin. Bu dönemde çevreyi algılamaya başladıkları için dikkat dağınıklığı oluyor bu da meme reddine yol açıyor. Pes etmeyin. Kritik bir dönem çünkü.
HavvanurKarakaya edanurseverr aynı durum bizde de var bebeğim 2 ay 22 günlük bu hafta atak haftasıymış o yüzden sabır gerektiriyor oyalamaya çalışın sakinleşince hemen meme verin o zaman alıyor
Kirpigiller edanurseverr hemşirem 3. Ay da bı meme reddi yaşanıyor sakın korkma üzülme başına gelirse sakın davran asla mamaya başlama demişti. Gerekirse sağarak kaşıkla verin ama mama ve ya bıberona bulaşmayın yoksa tamamen unutur.
melinka Evet kritik bir dönem ben pes edip mama vermiştim sütüm azaldı. Loş ve sessiz bir ortam, özellikle uykudan ilk uyandıklarında sersemliğinden faydalanın gerekirse ayakta hoplayarak emzirin ve pes etmeyin 🙏🏻 Sütünüzle kalın