Ewrem Cocugum antibiyotikden dolayi bagirsaklari bozuldu😭 İki haftadir cok kotu😢 Bagirsaklari bozuldigu yetmez gibi cok kotu pisik olmus azcik wardi daha cigalmis😟 Neyaptiysam gecmedi 😞 Neolur en iyi pisik kremi onerin😩 Yawrum acidan duramiyor
Meli Ewrem kaç aylık bilmiyorum ama benm oglum antibytk kullanırken doktor biogia vermişti ishal olmasın diye bide sudoku kullanıyorım hiç pişik yaşamadk hafif kızarmada sürdügümde geçti hemen şifa versn rabbm
Ewrem Ek gida olrak sadece yogurt werecegim😔 Cocugum yogurtu yemek istemiyor artk😟 Yogurt,su ve sut baska birsey yok😞
DilekLiyaSeyrek Canım ben desitin kullanıyorum pişik önleyici krem işine yrarmı bilemedim ama ben memnunum 😔 geçmiş olsun 😔
Ewrem DilekLiyaSeyrek Saol canmm Allah razi olsun Cocuguma antibiyotigin etkisi cok kotu oldu Resmen yawrumn sindirim sistemi bozuldu
Regen Pbebek mustela pişik kremi değil zaten. Pişik önleyici krem. Önceden sürüyorsunuz pişik olmasın diye
Ewrem Pbebek kullandiginizi kullandim ama ne fayda geciremedm tesekkur ederim yine de bebegim.aglaya aglaya cok kotu oldu
MinikCivciv Ben sudocrem kullanıyorum canım çok faydasını gördüm tavsiye ederim Allah yardımcın olsun 🙄
Ewrem MinikCivciv Amin canm Allah razi olsun Simdi eczaci arkadasla gorustum.oda onu tawsiye etti col tesekkur ederim doktrlarin yazdigi vi fayda etmedi
Ewrem Meli Cok tesekkur ederim canm Allah razi olsun Bebegim onun cu ayini bitirecrk iki kez kullandik antibiyotik ilkinfe boyke birsey olmamisti😟😟 İkincisi sindirim sistemini bozmus totosu in tarifi cok kotu odu😢😢😢 Vitamin olarakda entonegermina werdi
Ewrem merve5561 Allah razi olsun😍 İnanin kullanmadigim kalmadi krem olarak arastr arastr kafam allak bullak oldu😢😢 En iyisini burdan bulcagimi biliyordum🤩
Sibellaa Ewrem evomere kullanıyorum memnunum bi de kantaron yağı deneseniz yaralara iyi geldiğini duydum ama sarı kantaron mu kırmızı kantaron mu onu bi sorun birisi zehirli diye biliyorum
Ladyofdark Sudocrem ama her altını açtığınızda önce lavaboda poposunu duru suyla yıkayıp zeytinyağı sürerseniz 1 gecede bile geçebilir denendi🙏🏻
Kdrye Ewrem her bez değişimdinde popoyu suyla mutlaka yıkayın zeytinyağı sürüp havalandırın sonrada bepantol bir günde faydasını görürsün
Ewrem Kdrye Uyanik oldugu her wakit altini aciyorum İslak mendil kullanmiyorum Dediginizi yani zeytin yagini bugun surdum İns viraz hafifler😞 Coook tesekkur ederim
Deletedmom001 Ewrem bizde her kremi denedim o kadar pahalı ilaçlar aldım ama faydası yoktu ama sağlık ocağındaki doktor travazol diye diye bi ilaç yazdı anında etkisini gördük ve o kadar pahalı da değil reçeteyle beraber 8 tl ye aldık reçetesiz 20 tlymiş tavsiye ederim 😊
Ewrem Deletedmom001 Ewet annelerin en cok kullsndigi internette bu krem yazio ins eleme yapip alacagim 😟 Cok tesekkur ederim. Allah raxi olsun