alyaninannesi1 Kızlar sezeryan sonrası iltihap oluşan var mı dikişlerinde ? Nezaman sürede geçti ? Bide dikişimin olduğu yer baya sert neden kaynaklı olabilir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
fitmommy alyaninannesi1 ocakta doğum yaptım yaza kadar iz bile kalmadı diyebilirdim ama bu yaz iltihap oldu hala devam ediyor ara ara. Antibiyotik ve krem sürmem lazım ama çocuktan düzenli süremiyorum da. Kışın yine düzelecek büyük ihtimal. Siz siz olun olursa ihmal etmeyin. Çok tatlı bir kaşıntı oluyor falan aman kaşımayın
Ebrugzbk alyaninannesi1 sert dediginiz kısım göbek deliginin az aşasıysa içteki dikişlerden dolayıymış bende o şikayet vardı dr demişti
Nicksiz alyaninannesi1 benim dikişlerim açıldı enfeksiyon kapmış krem batikon felan kullandım geçti doktora göstermelisin
Egm_44 alyaninannesi1 bendede oldu halen çekiyorum daha doğum yapalı 1 ay oldu bugün doğum yaptıktan 1 buçuk hafta sonra iltihap kaptım doktorum damar yoluyla 2 tane antibiyotik verdi 2 kutu antibiyotik yazdı onları kullandım bide düzenli pansuman yaptırıyorum çok az bir şey kaldı benim ilk zamanlar çatlaklarım bile şişmişti içi hep iltihap doluydu
alyaninannesi1 fitmommy bana antibiyotik hap verdi galat fayda etmedi galiba şimdi antibiyotik iğne kullanıyorum 🤦♀️ Sabah Akşam
Ebrugzbk alyaninannesi1 şuan bebegim 6 aylık yeni yeni geçiyor devam ederse dr gidersiniz dedigim gibi bana iç dikişler demişti dr
_linaninannesi22 Benim sezeryan yerimde 20 gün sonra hem iltihap akmıştı hemde dikisim açılmıştı .. Doktorumun yazdığı kremi kullandım bir kaç hafta çok şükür ondan sonra geçti… Ama hala ağrılarım var malesef kii ..
alyaninannesi1 _linaninannesi22 bana krem vermedi ya antibiyotik iğne verdi inşallah benimkide geçer 🤦♀️ Hala iltihap akıyo mağlesef
alyaninannesi1 Nicksiz doktora gittim iğne yazdı sabah akşam onu kullanıyorum 🤦♀️ Çok kötü birşey ya inşaAllah biran önce geçer
Ahkalbim alyaninannesi1 Benim oldu intihap kaptı ne otura bilirsin ne yata bilirsin hareketleri çok zor yaparsın ama yürüyüş iyi geliyor 10 gün falan ilaç kullandım dikiş atmıştı yan tarafım açılmıştı ener hepsi açilsay di yeniden sezeryan amilayti olacaksın dedi doktor ama şükür geçti .Birde korse takmak lazım göbeği yukarı kaldırıp dikişin açıkta durması için.
alyaninannesi1 Ahkalbim korse kullanmayı denedim ama canım yandı sonra çıkarttım 🤦♀️ Bu pazartesi komtrolüm var doktora sorucam bidaha denicem korseyi bakalım
Bir_prens_bir_prenses alyaninannesi1 benimde doğum yapalı 18 gün oldu 8 günlükken dikisim açıldı yanlardan ama iltihap yoktu çok şükür erken farkettim ondan beri krem kullanıyorum daha tam iyileşmedi 😒 ilk sezeryanmda hiç bisey olmamıştı bunda oldu
alyaninannesi1 Bir_prens_bir_prenses benim ilk sezeryanım ve iltihap oluştu ne kötü birşeymiş 🤦♀️ Bile isteye nasıl yapıyolar bu sezeryanı 🤦♀️
talula alyaninannesi1 benim iltihap oldu sonrada açıldı biraz. Malesef antibiyotik kullanmadan geçmedi. Agumentin kullandım şu an kapandı şükür fito krem sürüyorum iyi durumda şimdi
alyaninannesi1 talula kremi doktor mu önerdi bana krem vermedi iğne verdi bakalım pazartesi kontrolüm var nedicek