Mirayy05 Kızlar merhaba oğlum az önce uyurken odasında birden uyandı korkarak titredi baya eşim gececi çok korktum yanıma aldım odasını ayırdık 2 hafta oldu eşim gündüzdeyken böyle olmamıştı hiç sizce ne yapim dua okudum bu arada 4 yaşında bir süre yanımda mı yatsın neden korktu anlamadım
nur-nr_123 Mirayy05 rüya vs görmüştür cnm ama bnm okuduğum bu oda atırma mevzusunda siyorki ne olursa olsun yanınıza almayın siz onun yanına gidin odasomda uyuyun ama yanınız almayın diyor rüya görmüş olabilir belki oda ayrılmasından etkilenmiş olabilir
Esra-59 Mirayy05 yanına bir uyku arkadaşı ayarlayın sadece uyuyacağı zaman birde isim verirsiniz birlikte kendini güvende hissetmesini sağlar ve güç alır mutlaka bir gece lambası olsn başına yakın bir yerine kaplı bir kuran-ı kerim koyabilirsiniz
Doga_sever Mirayy05 eger yaniniza alirsaniz ‘evet korkmakta haklisin, odan guvenli degil, benim yanimda daha guvenlisin’ mesaji verilirmis cocuga. Siz onun odaaasina gidin. Ama benim basima gelmis olsa bunu yapabilirmiydim biilmiyorum
Mirayy05 nur-nr_123 bugünlük benimle yat yarın senin odanda yatarız odan çok güzel vs dedim kafasını salladı uyudu sonra
Mirayy05 Doga_sever valla çok korktum o yüzden sadece artık bir süre birlikte senin odanda yatalım dedim
Poncikmama Gonlunu ferah tut .ruya gormustur. Cocuklarin hayal dunyasi genis Sen rahat ol ki oda olsun. Sen nerede rahat edeceksen orada yat. Uyku egitimine 1gunluk ara verilmesinde ben sakinca gormuyorum. Cocugun guven duygusu daha onemli.
Mirayy05 Poncikmama odasını ayırmıştık güzel gidiyordu alılmıştı ama bugün böyle olunca ara vericem bir sürw
Zeyneptoprak Mirayy05 bazen ayrı yatmaya çabuk alışır ama sonrasında böyle durumlar görülebilirmis bizde yaşadık malesef rüya görmüştür belki çocuklar gerçekle rüyayı ayırt edemezlermis