CerenLiya Muge gündüz kısa kollu çıtçıtlı body ve çorap (azcık gazlıyız çorapsız gezdirmeeçye korktum 😂 ) aksamda bunlara ek olarak ince bir pijama ve cam açık uyuyoruz o yüzden battaniye bu arada 3.5 aylık henüz
Muge Asas suan cok sıcak ne giydiricegimi bilemedim klima acsak olmuyo kapi cam acsak sinek var ne yapicaz böyle 🤯
Zeke Ay haziranın 8inde tatile gideceğiz antalyaya istanbulda suan havalar tam anlamıyla sıcacık değil antalya haziranda iyi olur mu ya
Yepisyenianne Ben gündüz kısa kollu şortlu tulum giydirdim ama ayaklarına incecik çorap giydirdim. Gece de uzun kollu pijama ama tek kat.
Yepisyenianne Henüz sivrisinek görmedim ben güve sinekleri var ama onlara da evin giderlerine lavabolarına naftalin miydi adı ne top top olanlardan almış eşim artık gelemiyorlar.
Muge CerenLiya bizde 3 bucuk ayligiz bende başladım zibina emerken hele cok terliyo yavrum.bizde gazliyiz o yuzden bilemedim ne giydiricegimi
Sevnurr Muge evde tek zıbın altına pijama ve ince bi çorap dışarıda ise şort kısa zıbın tarzı şeyler giydiriyorum. Ona rağmen çok terliyo