Sareeninannesi Mamedovagunel yağla beraber 22 kilo verdim durmak yok yola devam 10 kilo daha verdimmi tamamdır bu arada ben hamile olmadan öncede kiloluydum şu an eski halimden daha zayıfım 89 kiloyla hamile kaldım 95 le doğuma gittim şu an 78 kiloyum
seymabykn Mamedovagunel 63le hamile kaldım 69um 86yla doğuma girdim 😃 bi 60 olsam iyidir ama boğazımı da tutamıyorum 😃😃
elifAelay27 Kurtulamadım 55 kğ hamile kaldım 73 kğ ile doğuma girdim en son tartıldım 65 kğ şuan bilmiyorum 3 ay önce doğum yaptım
Cem-annesi27 Mamedovagunel 66.5 la hamile kaldım 84.5 ile doğuma girdim şuan 72 kiloyum 1 ay oldu doğum yapalı daha vermem gerek tabi ama bol bol su içersen daha çabuk ödem atarsın
HatunKisisi Mamedovagunel doğumdan sonra bol su ve sıvı tüketimi yapmıştım. Çorba, hoşaf, yoğurt vs. Ve kendi açımdan konuşuyorum vermemde ki en büyük etken stres oldu bence😅 2 ayda 25 kilo verdim doğumdan önceki kilomdan da zayıfım
Esra09 Mamedovagunel Ediz Efe beyin peşinde koşturarak 10 aylık oldu kesinlikle durmayı sevmiyor o yüzden 47 kiloya düştüm doğuma 61 kiloyla girmiştim
NiLDeRiN Mamedovagunel 53 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doğuma girdim🙈 doğumdan 10 gün sonra 11 kilo vermiştim. Kızım 4080 gram doğdu bu arada .tam 3 aylıkken tartıldım 53 kiloya düşmüştüm. Kızım alerjik bi bebekti yemek yemeye vaktim olmuyordu ilk 15 gün hariç öğle kahvaltı gece 12 gibi yemek yiyordum diyebilirim o 3 ayda .
Yusyus Valla bebeğim henüz 3 aylik emzirdgm için yiyorum da yalan değil ama kilolarda canımı sıkmıyo değil napcm bilmiyorum🤨
canevlat_- Bende evde kendimce spor yapıyorum Leslie açıp aynılarını yapıyorum yapanlar çok memnun bende bı haftadır ona başlamism baya terletiyo umarm ise yarar