Kullananlar memnun musunuz
[bilinmeyen] ben Suan sadece. Mama veriyorum. O yüzden. Merak ettim aptamil kullanıyordum değiştirdim
Ravza55 aptamil iyi değilmi ben aptamil kullanıyorum
Ravza55 aptamilin çok şekerli olduğunu duymuştum bizde gaz döneminde çok değiştirdik hip sma falan en son evolvia da kaldık doktorun önerisi de bu yönde oldu memnunuz oğlum seviyor hip gibi koyu da değil akışkan
Anneoldum başından beri aptamil kullanıyordum. Ama kilo almadı pek. Similac ve sma kullandım begenmedık pek
Emine sma bnde denedim aptamil şekerlimi bilmiyorum ama kilo aldırmadı aksine sisirıyor demelerine rağmen
Ravza55 bende bi sorayım doktora hangi mama iyi diye
Ravza55 çok araştırdık öyle denildi falan tabi her çocuk farklı oğlum severek içiyor kilosuda gayet iyi
Bebelacı benim bebe sevmedi aptamil bebelac çeşitleri bebivita sma hero baby denedik en çok hero babyi iştahla içiyor sma da iyi ama bizde ilk sıra hero 😊
Anneoldum sordunuz mu mamayı
[bilinmeyen] merhaba yorumunuzu okudum da birşey sormak istiyorum benim ikizlerim var oğlum bebelac gold severek içiyor ama kızım son iki haftadır zorla içiyor ve kakası benim kızımın da pütürlü, sizce mamadan mı kaynaklanıyor ?
[bilinmeyen] ben doğduğu günden beri veriyorum ilk ay olmadı ikinci ay başladı olmaya, peki hangi mamaya geçtiniz ?