Ebrugzbk Derinn67 sarımsagı ezerek zeytinyagında bekletip karışımın yagını ayakaltlarına sürerek çorap giydirin antibiyotik niyetine şifa olsun
1mom1babyy Derinn67 pekmezle çok az bir karabiberi karıştırıp verebilirsin canım benim kızım geceleri çok öksürüyordu 1 çay kaşığı yapıp verdim anında kesti😊
Merve Derinn67 kabuklu cevizin içindeki ince kabuğu kaynamış sıcak suya atın ılıyınca içirin. Anında kesiyor öksürüğü. Bir de pekmez ve tereyağ. Ama kaç aylık bebeğiniz ona göre uygulayın
Fatmanur68 Derinn67 Kuru lavanta bitkisi kaynatıyorum ben yatmadan cocukların odasında çok iyi geliyor genizlerinide açıyor .
Ssena123 Derinn67 sarımsak ezin zeytinyağı ve çörek otu yağı karşıtırıp biraz bekletin daha sonra ayaklarının altına yada sırtına sürün veya bitkisel bir şurup var bisolnatur inanılmaz rahatlatıyor doktorunuza danışarak alabilirsiniz
Ssena123 Zeynep-alya ayak Altın süreceğiniz için sanmıyorum ama bir Doktorunuza danışın isterseniz yada mustelanın rahatlatıcı gögüs kremi var onu güvenle kullanabilirsiniz geçmiş olsun Rabbim şifalandırsın inşallah ❤️